Tervetuloa SPPL:n blogiin!

Oletko kiinnostunut kirjoittamaan blogiin? Katso lisätietoja sivun alalaidasta.


4.4.2018 Marcus Ziemann: "Tikkaille on noustu – nyt pitää vielä nostaa tikkaat pystyyn"

Mitä kuuluu pelastusalan viestinnälle? Ylen toimittaja Marcus Ziemann avaa pelastuslaitosten mediaviestinnän kehittämistä valtavirtamedian näkökulmasta.

Lue lisää19.9.2017 Blogi: Työsuojelupäällikön saarnastuolista

Aika ajoin nousee keskusteluun työyhteisön henkinen ilmapiiri pelastuslaitoksessa.

Lue lisää


17.4.2017 Blogi: Pelastustoimen turvallisuusviestintä – sopimuspalokunnat

Turvallisuusviestintä ja -koulutus ovat avainasemassa kansalaisten turvallisuustaitojen lisäämisessä ja ylläpidossa. Pelastustoimen tulevassa uudistuksessa resurssit tuskin tulevat lisääntymään turvallisuusviestinnänkään sektorilla. Uudistuksen edetessä kannattaisi miettiä ratkaisuja, joilla saataisiin sopimuspalokuntia hyödynnettyä tässä toiminnassa entistä paremmin. Yhteistyötä on tehty kautta historian, ja edellytykset turvallisuusviestinnän tehokkaammalle levitykselle olisivat jo olemassa.

Lue lisää


9.11.2015 Blogi: Itsehallintoalueuudistus, sote ja pelastustoimi

Viime viikolla päätettiin sote- ja itsehallintoaluejaosta. Aiemmin odotetusta poiketen sote-alueita tulee 15 ja itsehallintoalueita 18. Pelastustoimen uudistuksessa lähtökohtana on ollut se, että uudistus ”toteutetaan osana itsehallintoalueiden perustamista samassa aikataulussa ja samalla aluejaolla sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen (sote-uudistus) kanssa. Tämä tarkoittaa, että pelastustoimen järjestäminen siirretään kunnilta samoille itsehallinnollisille alueille kuin sosiaali- ja terveyspalvelut”.

Lue lisää


SeuraavatOletko kiinnostunut kirjoittamaan blogiin? 

Ota yhteyttä kirjoittamalla suoraan alla olevaan kenttään. Olemme yhteydessä!