Tervetuloa SPPL:n blogiin!

Oletko kiinnostunut kirjoittamaan blogiin? Katso lisätietoja sivun alalaidasta.


9.11.2015 Blogi: Itsehallintoalueuudistus, sote ja pelastustoimi

Viime viikolla päätettiin sote- ja itsehallintoaluejaosta. Aiemmin odotetusta poiketen sote-alueita tulee 15 ja itsehallintoalueita 18. Pelastustoimen uudistuksessa lähtökohtana on ollut se, että uudistus ”toteutetaan osana itsehallintoalueiden perustamista samassa aikataulussa ja samalla aluejaolla sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen (sote-uudistus) kanssa. Tämä tarkoittaa, että pelastustoimen järjestäminen siirretään kunnilta samoille itsehallinnollisille alueille kuin sosiaali- ja terveyspalvelut”.

Lue lisää


5.10.2015 Blogi: Kuuntelemisen ja läsnäolon merkitys – Nordic Business Forumi

Liiton toimisto osallistui Nordic Business Forum -tapahtumaan 1.-2.10.2015. Monien hyvien puhujien joukosta nousi pari erinomaista, joista toisen ajatuksia siteeraan tässä blogauksessa ja toisen ajatuksia mahdollisesti myöhemmin.

Lue lisää


30.9.2015 Blogi: ”Inhimillisesti, ammatillisesti, luotettavasti”

Pelastustoimen arvot kertovat, kuinka meidän kaikkien alalla toimivien tulisi tehtäviämme lähestyä. Arvot eivät koske vain päällystöä eivätkä vain pelastuslaitosten vakinaista henkilöstöä, vaan myös laajaa sopimuspalokuntalaisten joukkoa – jokaista, joka tässä järjestelmässä omalla tärkeällä paikallaan toimii. Arvojen on tultava lihaksi perustehtävässämme siellä, missä kohdataan hädässä oleva ihminen.

Lue lisää


EdellisetOletko kiinnostunut kirjoittamaan blogiin? 

Ota yhteyttä kirjoittamalla suoraan alla olevaan kenttään. Olemme yhteydessä!