Varautuminen ja väestönsuojelu

14.3.2018 9.18

Varautumisen pre-seminaari ”nextille levelille” ja viestintäosaamista johtokuntaan

Alan ykköstapahtuma Palopäällystöpäivät tarjoaa neljän päivän ajan tiivistä keskustelua ajankohtaisista aiheista. Varautuminen ja väestönsuojelu -jaosto on määrätietoisesti tehnyt työtä varautumisen nostamiseksi sen ansaitsemalle tasolle Palopäällystöliiton toiminnassa. Jaoston jäsenet ovat tältäkin osin aktivoituneet, antaneet palautetta ja osallistuneet runsaslukuisina tilaisuuksiin.

Muutaman vuoden ajan varautumisen pre-seminaari on ollut puolipäiväinen tapahtuma ennen Palopäällystöpäiviä. Iloksemme Palopäällystöpäivät alkavat keskiviikkona 21.3.2018 kokopäiväisellä varautumisaiheisella seminaarilla.

Ohjelma on kovatasoinen. Ulkoministeri Timo Soini valottaa terrorismin ja hybridiuhkien torjuntaan liittyvää kansainvälistä yhteistyötä. Turun joukkopuukotusta tarkastellaan niin pelastustoimen, ensihoidon kuin poliisin ja kaupunginkin näkökulmasta. Terrorismia tarkastellaan sekä teoreettisena että käytännön ilmiönä. Paneelikeskustelussa terrorismia ja hybridiuhkia tarkastellaan varautumisen monista eri näkökulmista. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä pääsee paikalle!

Viestintäosaamista jaoston johtokuntaan

Jaoston johtokunta valitsi kokouksessaan jaoston varapuheenjohtajaksi Huoltovarmuuskeskuksen viestintäpäällikkö Katja Aholan. Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen väestönsuojelusuunnittelija Tiia Tiesmäki toimii vastaisuudessa jaoston johtokunnan viestintävastaavana. Kun sinulla on varautumiseen tai väestönsuojeluun liittyviä juttuaiheita tai painavaa sanottavaa, ole rohkeasti Tiiaan yhteydessä (tiia.tiesmaki@hel.fi)

 


Palaa otsikoihin