Yritysturvallisuus

15.10.2018 13.07

Yritysturvallisuus-jaoston ajankohtaiset 10/2018

Yritysturvallisuus-jaoston jaostokokous 2.11.2018 klo 12.00

Yritysturvallisuus-jaoston sääntömääräinen jaostokokous pidetään Helsingissä 2.11.2018. Jaostokokous on tarkoitettu kaikille jaoston jäsenille, joten tervetuloa vaikuttamaan mm. jaoston johtokunnan henkilövalintoihin.

Samassa yhteydessä pääsemme tutustumaan Helsingin kaupungin liikennelaitoksen metrovalvomoon ja kuulemaan lisää HKL:n toiminnasta. Metrovalvomo sijaitsee Helsingin Herttoniemessä metroaseman kupeessa, jossa kokoonnumme klo 12:00. Ohjelma jatkuu vuosikokouksella ja HKL:n esittäytymisellä, jonka jälkeen halukkaat siirtyvät omakustanteiselle iltapalalle.

Kohteen luonteesta johtuen tilaisuuteen on pakollinen ennakkoilmoittautuminen viimeistään perjantaina 26.10. Siirtyminen tiloihin tapahtuu yhtenä ryhmänä, joten osallistujien tulee olla paikalla klo 12. Ilmoittautumiset pyydämme sähköpostitse perjantaihin 26.10.2018 mennessä: toimisto(at)sppl.fi

Tunti turvaa -yritysturvallisuustietoisku 5.11.2018 klo 14.30

Aihe: Raakapuuterminaalissa puupinopalo ja opit ilmakuvasta
Alustaja: Mikko Parikka, palo- ja suojelupäällikkö, Stora Enso Oyj 

Paloturvallisuuspäivät 28.-30.11.2018, Silja Symphony

Tervetuloa perinteikkääseen tapahtumaan, jossa Suomen parhaat asiantuntijat alustavat kiinteistöjen paloturvallisuuden ajankohtaisista teemoista. Päivät ovat jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan koonneet yhteen yritysten ja laitosten turvallisuustehtävissä toimivia, turvallisuuskouluttajia sekä pelastusviranomaisia. SPEK järjestää Paloturvallisuuspäivät yhteistyössä Suomen Palopäällystöliiton ja muiden alan toimijoiden kanssa. Tämän vuoden Paloturvallisuuspäivien kantava teema on tilannekuva ja sen muodostaminen. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen 

Yritysturvallisuus-jaosto esittäytyy

Voit lukea Yritysturvallisuus-jaoston johtokunnan jäsenten esittelyitä liiton verkkosivuilta. Sivuilla julkaistaan kuukausittain aina yksi esittely  ja ensimmäisenä vuorossa on jaoston johtokunnan puheenjohtaja Mikko Parikka. Kun johtokunnan jäsenet on esitelty, tulemme esittelemään myös jaoston jäseniä!


Palaa otsikoihin