Ajankohtaisia asioita

18.5.2016 13.00

Sosiaali- ja terveysalan turvallisuuden tunnustuspalkinnot 2016

TERVE-SOS 2016 -tapahtuman yhteydessä, järjestyksessään kahdennessatoista Sosiaali- ja terveysalan turvallisuusfoorumissa, myönnettiin kolme turvallisuuden tunnustuspalkintoa.

 

Turvallisuuden tunnustuspalkinnot 2016 myönnettiin Ruskatalojen palveluyhdistys ry :lle erityisen sitoutuneesta ja nousujohteisesta työstä turvallisuuskulttuurin kehittämiseksi palveluasumisyksiköissä, Pohjois-Karjalan keskussairaalalle Virve-viestinnän kehittämisestä sekä Tampereen kaupungin kotihoidon ja Pirkanmaan pelastuslaitoksen yhteishankkeelle, jonka aikana on tuotettu mittari (PaloRAI) kotihoidon asiakkaiden paloturvallisuuden parantamiseksi.

 

Turvallisuuspalkinnot luovutettiin Sosiaali- ja terveysalan turvallisuusfoorumissa Seinäjoella 18.5. Palkitsemisen taustalla ovat sosiaali- ja terveysministeriö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Kuntaliitto, pelastustoimi, Suomen Palopäällystöliitto ja SPEK-ryhmä. Tahojen edustajat muodostavat palkintolautakunnan, jonka puheenjohtajana toimii Pirkanmaan sairaanhoitopiirin turvallisuuspäällikkö Anna Tamminen.

 

Turvallisuuspalkinto myönnetään esimerkillisestä onnettomuuksien ehkäisytyöstä, tapahtumasta tai toiminnasta, jolla on estetty tai rajoitettu vahinkojen määrää, ansiokkaasta toiminnasta sosiaali- ja terveysalan turvallisuuden kehittämiseksi tai alan turvallisuutta edistävän laitteen, toimintatavan tai vastaavan kehittämisestä. Palkintoja on jaettu vuodesta 2005 alkaen.

 

Lisätietoja antaa:

Camilla Volanen
palkintolautakunnan sihteeri

koulutuspäällikkö

Suomen Palopäällystöliitto

camilla.volanen@sppl.fi

0440 340 112


Palaa otsikoihinExit-Tie turvaan banneri

Poutapilvi web design - P4