23.4.2018 JULKILAUSUMA 2018: Kasvatus-, opetus- ja koulutusalan kokonaisturvallisuutta parannettava nopeasti

Opetusalan turvallisuusfoorumi esittää kansallisen tason arviointikriteeristön laatimista päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten turvallisuuden arviointiin.

Lue lisää


17.4.2018 Opetusalan turvallisuuspalkinto 2018 on myönnetty

Opetusalan turvallisuuspalkinnon 2018 saajaksi on valittu toisen asteen ammatillisten oppilaitosten TURVIS-verkosto. Opetusalan turvallisuuspalkinto luovutettiin tiistaina 17.4.2018 Opetusalan turvallisuusfoorumissa Helsingissä.

Lue lisää
9.4.2018 Pelastusalan arvot uudistuivat

Pelastusalan arvot julkistettiin maaliskuussa 2018 Suomen Palopäällystöliiton järjestämässä pelastusalan ykköstapahtumassa, Palopäällystöpäivillä. Tilaisuudessa julkistetut pelastusalan arvot ovat ”Turvallinen ja kriisinkestävä Suomi – yhteistyössä: inhimillisesti, ammatillisesti, luotettavasti”.

Lue lisää


27.3.2018 Palopäällystöpäivien videosisällöt katsottavissa

Palopäällystöpäivien 2018 sisällöt ovat nyt katsottavissa.

Lue lisää


23.3.2018 #ArvostanPelastusalalla -kuvahaaste on ratkennut

Palopäällystöliiton Instagram-tilillä (@sppl.fireofficers) toteutettiin kuvahaaste liittyen pelastusalan arvoprosessiin. Haasteessa pyydettiin jakamaan kuva sosiaalisessa mediassa ja kertomaan mitä asiaa arvostaa erityisesti pelastusalalla. Kilpailu oli tiukka, mutta lopulta kilpailuraati valitsi voittajaksi Otavan VPK:n (@otavanvpk)! Raadin mielestä Otavan VPK:n vastaukseen oli tiivistetty hienosti mitä pelastusala on.

Lue lisää


20.3.2018 #PPP2018 kokoaa alan huippuasiantuntijat yhteen – näin osallistut

Alan ykköstapahtuma Palopäällystöpäivät kokoaa satoja pelastustoimen edustajia Lahteen yhteisille seminaaripäiville. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua alan ajankohtaisimpiin keskusteluihin paikan päällä tai etänä.

Lue lisää


15.3.2018 Pitääkö kaikessa olla mukana? Tutkija avaa pelastuslaitosten viestinnän nykytilaa

Viestintä tapahtuu kaikkialla: jokainen alan toimija viestii jokaisella teollaan ja sanallaan, mutta myös tekemättä ja sanomatta jättämisellään. Myös laitoksen ilme ja pelastusalan näkyminen esimerkiksi katukuvassa tai arkisissa kohtaamisissa luovat kuvaa alasta ulospäin.

Lue lisää


26.2.2018 Voimmeko auttaa organisaatiosi turvallisuuden kehittämisessä?

Palopäällystöliitolla on laaja asiantuntemus turvallisuuden eri osa-alueista. Räätälöimme tarpeidesi mukaisesti koulutuksia, joilla kehitetään organisaationne turvallisuusosaamista ja -kulttuuria.

Lue lisää


Seuraavat