13.2.2018 Alan ykköstapahtuma Palopäällystöpäivät 2018 tarjoaa kovatasoisen kokonaisuuden – oletko jo ilmoittautunut?

Alan ykköstapahtuma Palopäällystöpäivät tarjoaa maaliskuussa neljän päivän ajan tiivistä keskustelua ajankohtaisista aiheista. Palopäällystöpäivien ohjelma on kokonaisuudessaan kovatasoinen. Tapahtuma alkaa keskiviikkona 21.3.2018 koko päivän kestävällä Varautumisen pre-seminaarilla. Seminaarissa käsitellään muun muassa yhteiskunnan muutosta ja digitalisaation aiheuttamia uhkia.

Lue lisää


11.2.2018 112-päivää vietetään eri puolilla Suomea – tiedätkö tarinan päivän takana?

112-päivä on eri turvallisuustoimijoiden yhteinen kampanja arjen turvallisuuden parantamiseksi. Kampanjassa halutaan kiinnittää ihmisten huomio tapaturmien ja vahinkojen ennaltaehkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla. Turvallinen arki syntyy pienistä teoista, joilla jokainen voi parantaa omaa ja läheistensä turvallisuutta.

Lue lisää


25.1.2018 Alan ykköstapahtuma, arvot ja uudenlaiset uhkakuvat ovat alkuvuoden puheenaiheita – osallistu keskusteluun

Alkuvuoden aikana puheenaiheita synnyttävät muun muassa alan ykköstapahtuma, uudenlaisiin uhkakuviin varautuminen sekä pelastusalan arvoprosessi. Erilaiset tapahtumat ja viestinnän kanavat tarjoavat pohjan vuorovaikutukselliselle keskustelulle.

Lue lisää


18.1.2018 Opetusalan turvallisuuspalkinto 2018 haettavana!

Opetusalan turvallisuuspalkinto on nyt haettavana neljännentoista kerran. Sen tarkoituksena on paitsi palkita hyvistä suorituksista myös kannustaa muita toimimaan turvallisuuden eteen.

Lue lisää


12.1.2018 Pelastusala arvioi omaa toimintaansa – pyytää kansalaisilta apua

Arvot ovat pelastusalan toiminnan ja palvelujen ydin. Vuonna 2017 alkanut arvohanke tarkastelee, miten arvot ovat kestäneet aikaa ja onko niiden toteuttamiseen sitouduttu. Pelastusalan arvopohja ”Turvallisuus on yhteinen asiamme – inhimillisesti, ammatillisesti, luotettavasti” muodostettiin laajalla valtakunnallisella yhteistyöllä vuonna 2007. Toimialan arvoista on erityisen tärkeä käydä keskustelua nyt, kun pelastustoimen järjestelmää ja lainsäädäntöä uudistetaan.

Lue lisää20.12.2017 Jari Mönkkösen -keräys tuotti lähes 8000 euroa

Entisen MM-tason telinevoimistelijan ja paloesimiehen, Jari Mönkkösen, hyväksi toteutettu keräys tuotti lähes 8000 euroa. Keräyksen tuotoilla tuetaan kesällä 2016 halvaantuneen Mönkkösen kuntoutumista.

Lue lisää
5.12.2017 Ari Keijoselle kunniamaininta Finnish Security Awards -tilaisuudessa

Suomen Palopäällystöliiton toiminnanjohtajalle, Ari Keijoselle, myönnettiin 21.11.2017 Finnish Security Awards -tilaisuudessa kunniamaininta finaalisijasta. Keijonen oli ehdolla Turvallisuusalan valopilkku -palkinnon saajaksi, mikä jaetaan aina vuosittain henkilölle tai ryhmälle, joka on edistänyt piristävällä tavalla turvallisuusalan ilmapiiriä ja yhteishenkeä.

Lue lisää


Seuraavat