5.12.2017 15.43

Ari Keijoselle kunniamaininta Finnish Security Awards -tilaisuudessa

Suomen Palopäällystöliiton toiminnanjohtajalle, Ari Keijoselle, myönnettiin 21.11.2017 Finnish Security Awards -tilaisuudessa kunniamaininta finaalisijasta. Keijonen oli ehdolla Turvallisuusalan valopilkku -palkinnon saajaksi, mikä jaetaan aina vuosittain henkilölle tai ryhmälle, joka on edistänyt piristävällä tavalla turvallisuusalan ilmapiiriä ja yhteishenkeä.Palkintoraadin kuvaus Ari Keijosesta:Valopilkku

"Suomen Palopäällystöliiton toiminnanjohtaja Ari Keijonen on aurinkoinen, sosiaalinen ja eri toimintakenttien raja-aitoja sulavasti rikkova seuramies. Palopäällystöliiton toiminnanjohtajana hän on koonnut ympärilleen tekijäjoukon, jonka hän saa omalla esimerkillään ja innostavuudellaan suoriutumaan parhaimpansa mukaan. 

Ari Keijosella on pitkä työhistoria pelastusalan järjestömaailmassa. Hän on innovoinut useita valtakunnallisia turvallisuusfoorumeita ja -palkintoja, joiden myötä hän on nostanut turvallisuusasioiden näkyvyyttä myös eri alojen sisällä. Hän on jatkuvan oppimisen ja kehittymisen puolestapuhuja – koskien sekä organisaatioita kuin yksilöitäkin. Keijonen on myös ratkaisukeskeinen toimintojen kehittäjä, joka ei epäröi tarkastella turvallisuuden pelillistämistä sekä sähköisten oppimisratkaisujen ja sovellusten käyttömahdollisuuksia. 

Keijosen taidoilla, kehittävällä, ihmislä­heisellä ja iloisella otteella Palopäällystöliitosta on tullut aktiivinen toimija pelastus- ja turvallisuusalan yhteistyöverkostoon."

Lähde: 
Turvallisuus- ja riskienhallinta -lehti Finnish Security Awards 2017 -finalistit valittu


Palaa otsikoihin