10.1.2019

Opetusalan turvallisuuspalkinto 2019 haettavana!

Opetusalan turvallisuuspalkinto on nyt haettavana viidennentoista kerran. Sen tarkoituksena on paitsi palkita hyvistä suorituksista myös kannustaa muita toimimaan turvallisuuden eteen.

Palkinnon myöntäminen
Opetusalan turvallisuuspalkinto myönnetään esimerkillisestä onnettomuuksien ehkäisytyöstä, tapahtumasta tai toiminnasta, jolla on estetty tai rajoitettu vahinkojen määrää, ansiokkaasta toiminnasta opetusalan turvallisuuden kehittämiseksi tai alan turvallisuutta edistävän laitteen, toimintatavan tai vastaavan kehittämisestä. Turvallisuuspalkinto myönnetään yhteisölle.
Lisäksi voidaan myöntää tunnustuspalkintoja henkilöille, työryhmille, yrityksille, yhteisöille tai laitoksille.
Palkitsemisesitykset
Vapaamuotoiset palkitsemisesitykset palkintolautakunnalle tulee tehdä 8.3.2019 mennessä sähköpostitse
tomi.timonen@sppl.fi.
Palkinnon luovutus
Turvallisuuspalkinto ja tunnustuspalkinnot luovutetaan Opetusalan turvallisuusfoorumin yhteydessä 9.4.2019.
Lisätiedot

Lisätietoja antaa mielellään Palopäällystöliitossa koulutusjohtaja Tomi Timonen, tomi.timonen@sppl.fi tai 044 733 4112.

Vuonna 2005 opetusalan turvallisuustoiminnan edistämiseksi perustetun turvallisuuspalkinnon taustalla on Suomen Palopäällystöliitto yhdessä Opetushallituksen, OAJ:n, Suomen Rehtorit ry:n, aluehallintovirastojen, Pelastusopiston, Helsingin pelastuskoulun ja SPEK-ryhmän kanssa.

Opetusalan turvallisuuspalkinto on nyt haettavana kolmannentoista kerran. Sen tarkoituksena on paitsi palkita hyvistä suorituksista myös kannustaa muita toimimaan turvallisuuden eteen.

Aiemmin palkinnon ovat saaneet Vantaan kaupungin sivistystoimi (2005), Vaasan kaupungin kasvatus- ja opetusvirasto (2006), Kiinteistö Oy Opetustalo/ Helia säätiö ja Suomen Liikemiesten Kauppaopiston säätiö (2007), Tuusulan kunnan Ruukin ja Linjamäen koulut (2008), Turun ammatti-instituutin Peltolan koulutalo (2009), Vantaan Hakunilanrinteen koulu (2010), Nou Hätä! -kampanja (2011), Jyväskylän kristillinen opisto (2012), Vantaan Hämeenkylän koulu (2013), Pirkanmaan perusopetuksen koulujen turvallisuuskansio (2014), Ammattikorkeakoulujen valtakunnallinen turvallisuusverkosto (2015), Turun yliopiston ja Oppilaitosten turvallisuuskulttuurin kehittämisverkoston OPETURVA -hanke (2016), Pohjois-Karjalan ammattiopiston Lieksan toimipiste (2017) ja toisen asteen ammatillisten oppilaitosten TURVIS-verkosto (2018).


Palaa otsikoihinYhteydenottopyyntö


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.