31.10.2017 12.11

Palopäällystöliiton lahjatuotteet ovat arvonsa säilyttäviä

Vuoden loppu on yleensä aikaa, jolloin ruvetaan miettimään ansioituneen, työnsä hyvin hoitaneen työntekijän palkitsemisista tai hyvän yhteistyökumppanin muistamista. Palopäällystöliitosta saat tilattua arvostetun ja mieleen jäävän lahjan, jolla kerrot työntekijällesi tai yhteistyökumppanillesi kuinka merkittävää yhteistyönne on ollut.


Palokirvestaulu

Kirvestaulu tammialustalla ja piilokiinnityksillä. Taulu sopii muistamisen lisäksi myös kiertopalkinnoksi ja siihen saa kiinnitettyä myös isomman laatan, johon sopii useampikin nimi vuosittain.

Koko: 40 x 53 cm

Kaiverrus erillishintaan, mutta voit halutessasi kaiverruttaa laatan myös itse.

Hinta 319,95 (sis. alv. 24 %)kirvestaulu1


Luo turvallisuutta -patsas

Luo turvallisuutta -patsas on kuvanveistäjä Alex Suomen tekemä pronssiveistos pelastusalalle. Veistos on tarkoitettu kiitokseksi ja muistoksi arvokkaasta toiminnasta pelastusalan hyväksi. Se sopii yhtä hyvin annettavaksi niin henkilölle kuin yhteisöllekin.

Alex Suomi on valmistunut Lahden taideinstituutista. Hän pyrkii taiteessaan rehellisyyteen omalle näkemykselleen. Välittömyys ja sanoman suoruus yhdistävät Suomen työt traditioon, jossa taiteilijan teoksilla on muutakin kuin esteettistä arvoa.

Luo turvallisuutta -patsas kuvastaa johtajuutta, rohkeutta ja toimintavalmiutta. Tulikukko vartioi alueellaan ja antaa kirkuvan hälytyksen, jos vaara on lähellä. Tällä tulikukolla on lisäksi alan perinteiset työkalut: letku ja suihkuputki. Kiinalaisten kansantarujen mukaan talon seinään maalattu punainen kukko suojasi talon seinät tulelta.

Pronssia

Paino: 2,5 kg

Korkeus: 27 cm

Lisähinta kaiverrukselle 60,00 euroa sis. alv 24 %.

Hinta 498,75 (sis. alv 24 %)

FullSizeRender2                                                                                                                                        

Liekki-maljakko, numeroitu   

Numeroitu (25 kpl sarja) koruista, lasitöistä ja vaatesuunnittelusta tutun muotoilijan Ritva-Liisa Pohjalainen suunnittelema puhallettu Liekki-maljakko.

Maljakon korkeus 21 cm ja halkaisija 5 cm. Jokainen maljakko on taiteilijan signeeraama.

Hinta on 325,45 (sis. alv 24 %)

 

liekki maljakko


Lisätietoja lahjaesineistä antaa mielellään jäsen- ja myyntisihteeri Pirita Ranck 0440 344 112, pirita.ranck(at)sppl.fi.

Tilaukset www.sppl.fi/verkkokauppa, 0440 345 112 tai toimisto(at)sppl.fi.


Palaa otsikoihinYhteydenottopyyntö


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.