3.1.2018 10.14

Uusi viestintäpäällikkö esittäytyy

Viestinnän merkitystä ei voi korostaa liikaa näinä päivinä, joten Palopäällystöliitolla aloittaa tammikuussa uusi viestintäpäällikkö, Siiri L'Ecuyer. 

Tervehdys,

Otan ilolla vastaan uudet viestinnän työtehtäväni Suomen Palopäällystöliitossa. Haluan edistää liiton viestinnällisten tavoitteiden toteutumista ihmisläheisen, vuorovaikutteisen ja innostavan työotteeni avulla. Olen työskennellyt viestinnän tehtävissä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella, toimittajana MTV:llä ja freelancer-toimittajana tuottaen sisältöjä muun muassa Suomen Mielenterveysseuralle. Olin myös toimittamassa ja koordinoimassa Suomen ensimmäistä pelastajien keittokirjaa, jonka hyväntekeväisyystuotto ylitti odotukset. Ennen uusia tuulia viimeistelen journalismin jatko-opintoni (Haaga-Helia ylempi AMK) ja niihin liittyvän opinnäytetyön, joka käsittelee stigman purkamista journalismin keinoin.

Vapaa-ajallani rentoudun, jos maltan. Nautin luonnosta ja läheisteni seurasta. Lisäksi pelaan jalkapalloa hiekalla, nurmella, lattialla, biitsillä, suolla ja umpihangessa. 

Turvallisuuden ja yleisen hyvinvoinnin edistäminen viestinnän keinoin on suuri intohimoni. Mikään asia ei ole liian pieni viestittäväksi onnistuneesti.

Turvallista ja mukavaa vuotta 2018!

Siiri L'Ecuyer 


IMG_4257_muokKuvassa hymyilee uusi Palopäällystöliiton viestintäpäällikkö Siiri L'Ecuyer.

Palaa otsikoihin