26.2.2018 15.05

Vielä ehdit ilmoittautua alan ykköstapahtumaan! Palopäällystöpäivät Lahdessa 21.–24.3.2018.

Alan ykköstapahtuma Palopäällystöpäivät tarjoaa maaliskuussa neljän päivän ajan tiivistä keskustelua ajankohtaisista aiheista. Palopäällystöpäivien ohjelma on kokonaisuudessaan kovatasoinen. Tapahtuma alkaa keskiviikkona 21.3.2018 koko päivän kestävällä Varautumisen pre-seminaarilla. Seminaarissa käsitellään muun muassa yhteiskunnan muutosta ja digitalisaation aiheuttamia uhkia.


Keskiviikkona ulkoministeri
Timo Soini valottaa terrorismin ja hybridiuhkien torjuntaan liittyvää kansainvälistä yhteistyötä. Turun joukkopuukotusta tarkastellaan pelastustoimen, ensihoidon, poliisin ja kaupungin näkökulmasta. Terrorismia tarkastellaan sekä teoreettisena että käytännön ilmiönä. Paneelikeskustelussa terrorismia ja hybridiuhkia tarkastellaan varautumisen monista eri näkökulmista.

Torstaina Palopäällystöpäivillä keskustellaan muun muassa Erica-hätäkeskustietojärjestelmän käytöstä ja työpaikkaonnettomuuksien tutkinnasta. Perjantaina on tarjolla mielenkiintoista sisältöä muun muassa kulttuurien kohtaamisesta sekä pelastusalan yhteisistä arvoista. Lauantain ohjelma perehtyy sopimuspalokuntien koulutusjärjestelmään ja osaamisen kehittämiseen. Onnettomuuksien ehkäisyn näkökulmasta kiinnostavia ovat myös erityisesti pelastustoimen viestintää, inhimillisiä tekijöitä ja työpaikkaonnettomuuksia koskevat osuudet.

Palopäällystöpäivät on oiva tilaisuus verkostoitua alan parhaimpien osaajien kanssa ympäri Suomen, kun alan konkarit ja tulevaisuuden tekijät kohtaavat kaikki samassa paikassa. Olethan sinä varannut päivät kalenteriisi ja ilmoittautunut mukaan?

Palopäällystöpäivät järjestetään Lahden Sibeliustalossa 21.–24.3.2018. Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet löydät osoitteesta: Sppl.fi/ppp2018

Palopäällystöpäivät myös FacebookissaPalaa otsikoihinYhteydenottopyyntö


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.