24.4.2018 16.00

Vuoden JVT-tekijä 2018 -tunnustus on myönnetty

Vuoden JVT-tekijä 2018 -tunnustus on myönnetty Pitkäjärven Vapaaehtoiselle Palokunnalle.

Tunnustus myönnettiin pitkästä ja ansiokkaasta jälkivahinkojen torjunnan ensitoimenpiteiden tuottamisesta pelastustoiminnan yhteydessä. Pitkäjärven VPK saa vuosittain noin 40 hälytystä jälkivahinkojen torjuntaan.

– Tuntuu hienolta koko jäsenistön puolesta. Palkinto kertoo siitä, että olemme tehneet tätä työtä hyvin, toteaa Pitkäjärven VPK:n palokunnan päällikkö Janne Heikkilä tunnelmia palkinnosta.

Pitkäjärven VPK on kouluttanut aktiivisesti jäseniään toimimaan inhimillisen hädän hetkellä vahinkojen kokonaismäärän pienentämiseksi.

Valtakunnallinen huomionosoitus

Valtakunnallinen huomionosoitus luovutettiin vuotuisten JVT- ja Kuivauspäivien yhteydessä. Vuonna 2012 perustetun palkinnon taustalla ovat Suomen JVT- ja kuivausliikkeiden Liitto, Suomen Palopäällystöliitto ja Vakuutusalan Tekniset Tarkastajat.

Lisätietoa:

Pasi Uurasmaa, koulutuspäällikkö, Suomen Palopäällystöliitto
Puh +358 40 560 2112
pasi.uurasmaa@sppl.fi

Palkinto: Vuoden JVT-tekijä -huomionosoitus myönnetään vuosittain esimerkillisestä JVT-työstä, tapahtumasta tai toiminnasta, jolla on estetty tai rajoitettu vahinkojen määrää, ansiokkaasta toiminnasta JVT-toiminnan kehittämiseksi tai alan turvallisuutta edistävän laitteen, toimintatavan tai vastaavan kehittämisestä. Huomionosoitus voidaan myöntää yritykselle, laitokselle, yhteisölle, työryhmälle tai henkilölle.

Voittaja: Pitkäjärven VPK:n hälytysosasto toimii Länsi-uudenmaan pelastuslaitoksen alaisuudessa lähialueen asukkaiden turvana. Hälytysosasto toimii operatiivisissa tehtävissä pelastustoimen yksiköiden tukena ja järjestää turvallisuusviestintätapahtumia. Pitkäjärven VPK:n erityisosaamista ovat jälkivahingontorjuntatehtävät muun muassa vesi-, palo- ja myrskyvaurioissa. Lisätietoa: www.pitkajarvenvpk.fi


Palaa otsikoihinYhteydenottopyyntö


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.