Koulutustarjonta

Järjestämme monipuolista turvallisuusalan koulutusta yksin ja yhdessä eri organisaatioiden kanssa. Tutustu koulutusvalikoimaamme vasemmalla olevien palkkien kautta tai ota rohkeasti yhteyttä! 


 
 

Arvotyöpaja

7.12.2017

Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.11.2017
Perustiedot
Koulutuspaikka
Pelastusopisto, Kuopio
Lisätietoja
annastiina.karttunen@sppl.fi
Luokitus
Seminaarit
Opintopäivät
Kuvaus

Arvotyöpaja on osa Palosuojelurahaston rahoittamaa arvohanketta. Hankkeen päätavoitteena on luoda alalle keskustelua arvojen mukaisesta toiminnasta, nostaa esille mahdollisia haasteita ja epäkohtia, sekä luoda materiaalia ja toimintamalleja arvojen jalkauttamiseen.

Jotta arvot eivät olisi vain kauniita sanoja strategiapapereissa, on tärkeää, että jokainen alalla toimiva sitoutuu työskentelemään niiden mukaisesti ja ymmärtää kuinka arvot linkittyvät käytännön työhön.

Työpaja järjestetään 7.12. Pelastusopistolla ja tilaisuuteen on tervetulleita kaikki pelastusalalla toimivat. Kyseessä on maksuton tilaisuus, jossa käydään arvokeskustelua Novetos valmennusyrityksen johdolla. Keskustelun pohjana toimivat marraskuussa toteutettavan pelastusalan arvokyselyn tulokset ja osallistujien kokemukset. Päivän aikana etsitään ratkaisuja muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mihin periaatteisiin/arvoihin tulee erityisesti kiinnittää huomiota, kun ajattelemme pelastusalan tulevaisuutta?
  • Mikä arvoja/periaate ei toteudu tällä hetkellä riittävän hyvin?
  • Onko pelastusalan nykyisiä arvoja tarkoituksenmukaista muuttaa?
  • Kuinka arvojen mukaista toimintaa voidaan tukea käytännössä?

Lämpimästi tervetuloa!

Word Art (2)
Tallenna kalenteritiedosto