Koulutustarjonta

Järjestämme monipuolista turvallisuusalan koulutusta yksin ja yhdessä eri organisaatioiden kanssa. Tutustu koulutusvalikoimaamme vasemmalla olevien palkkien kautta tai ota rohkeasti yhteyttä! 


 
 

Jouluseminaari

12.12.2017 12.20-15.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.11.2017
Perustiedot
Koulutuspaikka
Helsingin pelastuslaitoksen Osaamiskeskus, Helsinki
Luokitus
Seminaarit
Opintopäivät
Järjestötoiminta
Kuvaus

Suomen Palopäällystöliitto järjestää vuosittaisen jouluseminaarin ja perinteen mukaiset jouluglögit 12.12.2017 Helsingin pelastuslaitoksen osaamiskeskuksessa, Helsingin Jätkäsaaressa. Huomaathan tilaisuuden muuttuneen pitopaikan: tilaisuus EI ole Säätytalolla, kuten aiemmin oli ilmoitettu!

Jouluseminaarin aiheena on tänä vuonna pelastustoimi muuttuvassa maailmassa. Seminaarissa kuullaan, miltä pelastustoimen ja Suomen tilanne valtioneuvostosta käsin näyttää, miten sisäisen turvallisuuden strategia ohjaa pelastustoimea ja miten julkisen sektorin ja koko yhteiskunnan muuttuminen haastaa pelastustoimen arvoja.

Ennen seminaaria pidetään Palopäällystöliiton syysliittokokous ja tarjotaan kahvin kanssa joulutorttua. Seminaarin jälkeen on mahdollisuus verkostoitumiseen ja tarjolla on glögiä ja cocktail-paloja. Pukeutumisohjeena on vierailuvaatetus kunniamerkkinauhoin tai arkipuku.Tallenna kalenteritiedosto