JVT- ja Kuivauspäivät 2018

24. - 25.4.2018

Perustiedot
Koulutuspaikka
Tapahtumahotelli Huone / m/s Silja Europa, Helsinki / Helsinki - Tallinna - Helsinki
Lisätietoja
pasi.uurasmaa@sppl.fi
Luokitus
Pelastustoiminta
Seminaarit
Opintopäivät
Kuvaus

JVT- ja kuivauspäivät on alan toimijoille: jvt- ja kuivausliikkeille, vakuutusalalle, pelastuslaitoksille, palokunnille ym. aiheesta kiinnostuneille suunnatut opintopäivät, joiden tarkoituksena on edistää eri toimijoiden välistä yhteistoimintaa ja antaa osallistujille alan uusinta tietoa oman toiminnan kehittämiseksi.

Tilaisuuden järjestää Suomen Palopäällystöliitto yhteistyössä JVT- ja Kuivausliikkeiden liiton kanssa.

Kustannukset
Osallistumismaksu on 345 euroa/henkilö 2-hengen A-hytissä ja 395 euroa/henkilö 1-hengen A-hytissä. Ensimmäisen päivän maaosuuden osallistumismaksu on 110 euroa/henkilö. Hinnat sis. alv 0 % (veroton koulutuspalvelu). Osallistumismaksu sisältää luennot, jaettavan aineiston sekä ohjelman mukaiset tarjoilut.

HUOM! Osallistuminen vain risteilylle on mahdollista hintaan 270 euroa/henkilö 2-hengen A-hytissä ja 320 euroa/henkilö 1-hengen A-hytissä. Hinnat sis. alv 0 % (veroton koulutuspalvelu). Pelkän risteilyn hintaan kuuluvat ohjelman mukaiset tarjoilut. Osallistuessasi vain risteilylle valitse alasvetovalikosta 1- tai 2-hengen hytti ja kirjoita lisätietoja kohtaan "vain risteily". Huolimatta ilmoittautumisyhteenvedossa olevasta kalliimmasta hinnasta laskutamme vain pelkän risteilyn hinnan.

Laivamatkalle tarvitset mukaan voimassa olevan passin tai poliisin myöntämän henkilökortin.

Lisätiedot
Lisätietoja seminaarista antavat Palopäällystöliitossa koulutuskoordinaattori Henriikka Majoniemi, 0440 343 112, ja koulutuspäällikkö Pasi Uurasmaa, 040 560 2112, sekä JVT- ja Kuivausliikkeiden liitossa toiminnanjohtaja Kirsi-Marja Kuusisto, 0500 429 111.Tallenna kalenteritiedosto