Etusivu Koulutukset Koulutushaku
 
 

Palopäällystöpäivät 2018

21. - 24.3.2018

Perustiedot
Koulutuspaikka
Sibeliustalo, Lahti
Lisätietoja
henriikka.majoniemi@sppl.fi
Luokitus
Seminaarit
Opintopäivät
Kuvaus

Sään ääri-ilmiöt, ihmisten aiheuttamat onnettomuudet sekä infrastruktuurin muutokset haastavat yhteiskunnan toimintakyvyn. Tulevissa maakunnissa nähdään pelastuslaitokset riskienhallinnan, varautumisen ja turvallisuuden koordinoijina, mutta edelleen niiden keskeisenä tehtävänä on hallintomallista riippumatta onnettomuuksien ehkäisyn, pelastustoiminnan ja ensihoidon palveluiden tuottaminen.

Uudistus vaatii aina viestintää. Vain nykyistä parempi viestintä voi tukea pelastustoimen strategisten tavoitteiden saavuttamista. Viestintää toimialalla on kehitettävä, suunniteltava ja resursoitava osana kokonaisuutta aivan samoin kuin kaikkea muutakin toimintaa.

Palopäällystöpäivät vastaavat ajan haasteisiin, ja luvassa on ohjelmaa, josta jokainen pelastus- ja turvallisuusalan toimija saa uutta ammennettavaa. Lisäksi Palopäällystöpäivät antavat erinomaisen tilaisuuden verkostoitumiselle, tuttujen tapaamiselle ja ajatusten vaihtamiselle.

Tuttuun tapaan alan kärkiyritykset ovat mukana monipuolisessa näyttelyssä, jossa pääset tutustumaan uutuustuotteisiin ja palveluihin.

Palopäällystöpäivät juontaa jo aiemmilla päivillä "oppisopimuksella  pätevöitynyt nuorempi sammutusmies" Nicke Lignell. Nicke on tuttu Palopäällystöpäivien lisäksi esiintymisistään useissa tv-sarjoissa, elokuvissa ja viihdeohjelmissa sekä lukuisissa näytelmissä. 

Osallistumismaksut

  • Ke 21.3.Pre-seminaari - varautuminen, jäsenhinta 150 €/hlö, muut 185 €/hlö 
  • To 22.3.–pe 23.3. Palopäällystöpäivät, jäsenhinta 395 €/hlö, muut 465 €/hlö
  • La 24.3. Palopäällystöpäivät, jäsenhinta 120 €/hlö, muut 155 €/hlö
  • Vain to 22.3. tai pe 23.3. jäsenhinta 225 €/hlö, muut 260 €/hlö
  • Liiton eläkeläis- ja opiskelijajäsenten sekä uusien jäsenten osallistumismaksu to 22.3.–la 24.3. 35 €/pv

Osallistumismaksut sisältävät ohjelman mukaiset seminaarit ja tarjoilut.

Majoitus

Olemme varanneet osallistujille mahdollisuuden majoittua joko Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella tai Lahden Cumuluksessa. Kauttamme tuleva majoitus tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä.

1-hengen huone, Sokos Solo Seurahuone 123 € tai Cumulus 113 € /hlö/vrk
2-hengen huone, Sokos Solo Seurahuone 76 € tai Cumulus 67 € /hlö/vrk

Majoitushinnat sisältävät majoituksen valitussa hotellissa, aamiaisen sekä hotelliasukkaiden saunavuoron sekä ohjelman mukaiset kuljetukset hotellin ja Sibeliustalon välillä. Pidätämme oikeuden mahdolliseen hotellimuutokseen hotellien varaustilanteen mukaan.

Lataa tapahtuman esite tästä Palopaallystopaivat-ohjelma_2018 (pdf) (1.9 MB)


Tallenna kalenteritiedosto