Etusivu Koulutukset Koulutushaku
 
 

Road Rescue 2018

11. - 12.9.2018

Perustiedot
Koulutuspaikka
Tampereen Messut, Tampere
Lisätietoja
pasi.uurasmaa@sppl.fi
Luokitus
Pelastustoiminta
Opintopäivät
Pelastushenkilöstön koulutus
Kuvaus
Suomen ensimmäinen Road Rescue 2018 -koulutustapahtuma järjestetään Tampereella Turvallisuusmessujen yhteydessä 11.–12.9.2018. Suomen Palopäällystöliitto järjestää koulutuksen liiton Tieliikennepelastamisen toimikunnan aloitteesta. Suomalaisia pelastustoiminnan osaajia on aikaisemmin osallistunut kansainvälisiin tieliikennepelastamisen koulutustapahtumiin, jotka ovat olleet pääasiassa pelastusvälineiden valmistajien tarjoamia. Tapahtuman toteuttamisessa ovat mukana Tampereen Messujen lisäksi myös Pelastusopisto ja Metropolia Ammattikorkeakoulu. Lisäksi käytännön toteutuksessa saamme apua Pirkanmaan pelastuslaitokselta.
Koulutustapahtuma koostuu alustuksista ja käytännön harjoituksista. Tavoitteena on esitellä muun muassa työturvallisuuteen liittyviä riskejä ja uuden autoteknologian mukanaan tuomia haasteita pelastajille. Harjoitukseen kuuluu myös potilaan turvallinen siirtäminen pois ajoneuvosta. Messuyleisön on mahdollista seurata harjoituksia. 
Koulutustapahtuman käytännön osuus on suunnattu tilannepaikan johtajina ja tieliikennepelastamisen kouluttajina toimiville sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Käytännön osuuteen paikkoja on rajoitetusti.
HUOM! Rinnakkaisseminaari peruttu vähäisen kiinnostuksen vuoksi.

Suomen Palopäällystöliitto ei vakuuta osallistujia. Käytännön osuuden rastikoulutuksissa tulee käyttää tieliikennepelastamiseen soveltuvia asianmukaisia suojavarusteita, jotka osallistujat tuovat tullessaan koulutukseen.

Hintatiedot
Osallistumismaksu käytännön osuuteen on 695,00 euroa. Hintaan sisältyy ohjelmaan merkityt luennot, rastikoulutukset ja ruokailut.

Majoitus Original Sokos Hotel Ilveksessä maksaa 1-hengen huoneessa 185,00 euroa/yö ja 2-hengen huoneessa 105,00 euroa/yö/henkilö. Majoitus tulee varata ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta viimeistään 14 vrk ennen tapahtumaa.
Tapahtuma on loppuunmyyty. Peruutuspaikkoja voi tiedustella koulutuskoordinaattori Henriikka Majoniemeltä.

Lisätiedot
Lisätietoja ohjelmasta antaa koulutuspäällikkö Pasi Uurasmaa (pasi.uurasmaa(a)sppl.fi tai 040 560 2112) sekä majoituksesta ja varaamisesta koulutuskoordinaattori Henriikka Majoniemi (henriikka.majoniemi(a)sppl.fi tai 0440 343 112).

Tallenna kalenteritiedosto