Kurssinjohtajakoulutukset

Koulutamme tulitöiden kurssinjohtajia sekä sosiaali- ja terveysalan turvakortin kurssinjohtajia. Järjestämme myös alkusammutuskouluttajien pääkouluttajakoulutuksia. 

Kunkin kurssinjohtajakoulutuksen linkistä näet tulevien kurssien ajankohdat ja paikkakunnat. Koulutuksiin ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti klikkaamalla kyseistä koulutustapahtumaa ja valitsemalla "ilmoittaudu"-välilehden. Muista tutustua kelpoisuusvaatimuksiin ennen kurssille ilmoittautumista.


 
 

Tulitöiden kurssinjohtajakoulutus huhtikuu 2019

10. - 11.4.2019

Viimeinen ilmoittautumispäivä 27.3.2019
Perustiedot
Koulutuspaikka
Sokos Hotel Vantaa, Vantaa
Lisätietoja
mikko.poutala@sppl.fi
Jäsenhinta
1195.00 € (ei sis. alv)
Perushinta
1195.00 € (ei sis. alv)
Luokitus
Tulityö
Kuvaus

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) tulityötoimikunta on vahvistanut tulityökurssin tavoitteet ja ohjelman. Koulutuksen järjestää Suomen Palopäällystöliitto ja se on voimassa viisi (5) vuotta.

Kurssin tavoitteet
Kurssinjohtajakoulutus antaa oikeuden kouluttaa Tulitöiden turvallisuustutkintoa (Tulityökortti). 
Koulutus antaa kurssinjohtajalle koulutuksen ja harjoitusten lisäksi ajantasaisen yhdenmukaisen koulutusmateriaalin.

Kurssin järjestäjät
Suomen Palopäällystöliitto ja OK-opintokeskus

Oppilasvalinta

Kurssinjohtajan kelpoisuusvaatimukset ja tarkemmat hinnoitteluperusteet on esitetty Internet-sivuillamme kohdassa: Koulutus ja tapahtumat -> Kurssinjohtajakoulutukset -> Tulitöiden kurssinjohtajakoulutus. Kaikkien kursseille hakeutuvien tulee suorittaa hyväksytysti ennakkotehtävä, joka lähetetään ilmoittatuneille kurssin ilmoittautumisajan päätyttyä. Kurssille otetaan max. 30 osallistujaa, täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilaisille lähetetään erillinen vahvistus. 

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi laskutetaan etukäteen. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 290,- osallistumismaksusta.

Koulutuksen hinta ei sisällä majoitusta, mutta olemme varanneet hotellilta majoituskiintiön tarjoushintaan. Majoitus koulutusta edeltävänä yönä

5-6.2.2019

Standard yhden hengen huone 109 euroa / huone / yö

6-7.2.2019 30 x kpl Standard yhden hengen huone 109 euroa / huone / yö 

Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Pidätämme oikeuden ALV muutokseen.

Huonehinta sisältää buffet-aamiaisen ja alv:n sekä S-card-edut ja -pisteet.

Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus ”BSPPL ry” varausta tehdessäTallenna kalenteritiedosto