Opetusalan turvallisuusfoorumi 2019

9. - 11.4.2019

Viimeinen ilmoittautumispäivä 8.3.2019
Perustiedot
Koulutuspaikka
m/s Silja Symphony, Hki-Tukholma-Hki
Lisätietoja
tomi.timonen@sppl.fi
Luokitus
Opintopäivät
Kuvaus

Puhuttaessa viihtyisästä ja motivoivasta kasvu-, oppimis- ja työympäristöstä keskiössä on turvallisuus, jonka tulisi säilyä myös kaikkien muutosten ja kehittämistoimien keskellä. Turvallisuus muodostuu rakennetusta ympäristöstä, toimintaan liittyvien riskien tunnistamisesta ja hallinnasta, osaavasta henkilökunnasta sekä eri toimijoiden välisestä yhteistyöstä. 

Turvallisuusfoorumin tarkoituksena on ylläpitää keskustelua opetusalan turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä, edistää turvallisuuskulttuuria ja antaa käytännönläheisiä malleja toiminnan kehittämiseksi.

Foorumi on erinomainen verkostoitumistilaisuus kaikille opetusalan turvallisuudesta kiinnostuneille, aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen. Foorumin yhteydessä julkistetaan perinteisesti myös opetusalan turvallisuus- ja tunnustuspalkintojen saajat.

Kohderyhmä
Turvallisuusfoorumiin ovat tervetulleita kaikki kasvatuksen ja koulutuksen turvallisuuden parissa työskentelevät, yksityiset palveluntarjoajat, julkishallinnon sivistystoimen vastuu- ja luottamushenkilöt, turvallisuusviranomaiset sekä muut opetusalan turvallisuuden kehittämisestä kiinnostuneet.

Järjestäjät
Suomen Palopäällystöliitto järjestää tilaisuuden yhteistyössä Opetushallituksen, aluehallintovirastojen, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n, Suomen Rehtorit ry:n, Pelastusopiston, Helsingin pelastuskoulun, Suomen Kuntaliiton ja SPEK-ryhmän kanssa.

Kustannukset
Turvallisuusfoorumin osallistumismaksu on kahden hengen hytissä 480 euroa/henkilö, SPPL:n jäsenille 445 euroa/henkilö ja yhden hengen hytissä 560 euroa/henkilö, SPPL:n jäsenille 525 euroa/henkilö.
Osallistumismaksu sisältää foorumin, jaettavan aineiston, risteilyn A-luokan hytissä sekä ohjelman mukaiset tarjoilut. Halutessasi voit osallistua vain foorumin maaosuuteen Helsingissä hintaa 120 euroa/henkilö.

Täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuneille lähetämme sähköisesti erillisen osallistumisvahvistuksen

Perutusehto
Alle seitsemän vuorokautta ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista veloitamme 50 prosenttia tilaisuuden hinnasta/peruttu osallistuminen. Kokonaan perumatta jätetyistä paikoista veloitamme täysimääräisen hinnan.

Lisätiedot

Lisätietoja tilaisuudesta ja käytännön järjestelyistä antavat koulutuskoordinaattori Henriikka Majoniemi, 0440 343 112 ja koulutusjohtaja Tomi Timonen, 044 7334 112 tai etunimi.sukunimi@sppl.fi 
Tallenna kalenteritiedosto