Sähköpalojen ennaltatorjunta -koulutus pelastusviranomaisille

25.9.2018 08.30-16.00

Perustiedot
Koulutuspaikka
Pelastusopisto, Kuopio
Lisätietoja
tomi.timonen@sppl.fi
Jäsenhinta
152.00 € (sis. alv 0%)
Perushinta
197.00 € (sis. alv 0%)
Luokitus
Onnettomuuksien ehkäisy
Opintopäivät
Kuvaus

Pelastusviranomaisille suunnattu sähköpalojen ennalta torjunnan koulutus on osa Sähköpeto® koulutusohjelmaa, joka rakentuu kolmesta koulutuskokonaisuudesta; perustason koulutuksesta (verkko tai lähiopetus 1 pv.), asiantuntijakoulutuksesta (1 pv.) ja sähköpalojen palontutkinta koulutuksesta (3 pv.). Sähköpalontukintakoulutukseen (3 pv.) osallistuvilta edellytetään Sähköpalojen ennaltaehkäisyyn liittyvän asiantuntijatason koulutuksen suorittamista etukäteen, mikäli taustalla ei ole sähköalan ammattitutkintoa. Asiantuntijatason koulutuksen tarkoitus on antaa riittävät sähkötekniset perustiedot koulutettaville sähköpalojen ennaltaehkäisyyn.

Sähköpeto® -ohjelman tavoitteena on ennalta ehkäistä sähkön aiheuttamia tulipaloja sekä vähentää niiden aiheuttamia henkilö- ja omaisuusvahinkoja Suomessa. Koulutusohjelman tuottamisesta ja toteutuksesta vastaa Sähkötarkastusyhdistys SÄTY ja sen on rahoittanut Palosuojelurahasto ja Palosuojelun edistämissäätiö.

Kohderyhmä
Pelastustoimen asiantuntijatason koulutus on tarkoitettu onnettomuuksien ehkäisyn parissa työskenteleville ja muille aiheesta kiinnostuneille pelastusviranomaisille sekä perustiedoksi palontutkinnassa mukana oleville.

Kouluttajat
Kouluttajina toimivat Sähkötarkastusyhdistyksen kouluttamat ja nimeämät Sähköpeto® kouluttajat.

18.9. Seinäjoki Jorma Korkalo, Primatest Oy
25.9. Kuopio Petri Pirinen, KP-Konsultointi Oy
11.10. Espoo Seppo Aaltonen, Raision Telesähkö Oy


Tallenna kalenteritiedosto