Turvallisuuskoulutukset ja -palvelut

Tuotamme laadukkaita ja käytännönläheisiä turvallisuuskoulutuksia yrityksille sekä yhteisöille. Räätälöimme turvallisuuskoulutukset aina toimintaympäristön ja kohderyhmän mukaisesti. Kouluttajinamme toimivat turvallisuuden eri osa-alueiden ammattikouluttajat ja asiantuntijat.

Koulutusten tavoitteet

  • Lisätä asiakkaan turvallisuustietoja ja -taitoja vuorovaikutteisten koulutusten avulla
  • Yhtenäistää työyhteisöjen turvallisuuskäytäntöjä ja toimintamalleja
  • Edistää työyhteisöjen turvallisuuskulttuuria ja yhteishenkeä
  • Painottaa henkilökunnan oman toiminnan merkitystä työympäristön turvallisuuden ylläpitämisessä

Koulutusmoduulit

Räätälöinnin ja turvallisuustarpeiden tunnistamisen tueksi Suomen Palopäällystöliitto on rakentanut turvallisuuskoulutuspalveluistaan moduuleja, jotka helpottavat räätälöityjen koulutuskokonaisuuksien rakentamista ja auttavat tunnistamaan oman turvallisuuden kannalta olennaiset kehittämiskohteet. Näistä 2–4 tunnin kestoisista moduuleista voit rakentaa yhden, kahden tai vaikka useammankin päivän kokonaisuuksia niin tavallisten työntekijöiden kuin turvallisuusvastaavien ja johdonkin tarpeisiin.

Yhteydenotto

Jos et löytänyt koulutusmoduuleista etsimääsi tai sinulla on koulutukseesi liittyen erityistoiveita, otathan yhteyttä. Kauttamme saat helposti käyttöösi pelastustoimen parhaat asiantuntijat ja kouluttajat turvallisuuden eri osa-alueilta. Palaute mahdollistaa myös uusien koulutusmoduulien suunnittelun ja kehittämisen - tarpeidenne pohjalta.

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota suoraan yhteyttä koulutuspäällikköömme. 

Koulutuspäällikkö Mikko Poutala
mikko.poutala(at)sppl.fi
044 7225 112


Yhteydenottopyyntö