Turvallisuuskoulutukset ja -palvelut

Tuotamme laadukkaita ja käytännönläheisiä turvallisuuskoulutuksia yrityksille sekä yhteisöille. Räätälöimme turvallisuuskoulutukset aina toimintaympäristön ja kohderyhmän mukaisesti. Kouluttajinamme toimivat turvallisuuden eri osa-alueiden ammattikouluttajat ja asiantuntijat.

Koulutustemme tavoitteena on:

  • Lisätä asiakkaan turvallisuustietoja ja -taitoja vuorovaikutteisten koulutusten avulla.
  • Yhtenäistää työyhteisöjen turvallisuuskäytäntöjä ja toimintamalleja.
  • Edistää työyhteisöjen turvallisuuskulttuuria ja ”me”-henkeä.
  • Painottaa henkilökunnan oman toiminnan merkitystä työympäristön turvallisuuden ylläpitämisessä.

Koulutusmoduulit

Räätälöinnin ja turvallisuustarpeiden tunnistamisen tueksi Suomen Palopäällystöliitto on rakentanut turvallisuuskoulutuspalveluistaan moduuleja, jotka helpottavat räätälöityjen koulutuskokonaisuuksien rakentamista ja auttavat tunnistamaan oman turvallisuuden kannalta olennaiset kehittämiskohteet. Näistä 2-4 tunnin moduuleista voit rakentaa yhden, kahden tai vaikka useammankin päivän kokonaisuuksia niin tavallisten työntekijöiden kuin turvallisuusvastaavien ja johdonkin tarpeisiin.

Jos et löytänyt koulutusmoduuleista etsimääsi tai sinulla on koulutukseesi liittyen erityistoiveita, ota rohkeasti yhteyttä. Kauttamme saat helposti käyttöösi pelastustoimen parhaat asiantuntijat ja kouluttajat lähes mistä tahansa turvallisuuden osa-alueesta. Palaute mahdollistaa myös uusien koulutusmoduulien suunnittelun ja kehittämisen - tarpeidenne pohjalta.