Turvallisuuskoulutusta yrityksille

Tarjoamme yrityksille asiantuntijapalveluja, koulutusta ja julkaisuja. Palveluja kehitettäessä on hyödynnetty yli 2000 liiton jäsenen osaamista turvallisuusalalta.


Turvallisuusvastaavien koulutus

Esimerkkinä yrityksille tarjottavista koulutuksista on mm. turvallisuusvastaavien koulutus. Tämä päivän mittainen koulutus voidaan tilata omaan organisaatioon, jolloin koulutus ja materiaali muokataan vastaamaan tilaajan turvallisuusohjeistusta. Kyseessä on omavalvontaan perehdyttävä koulutus, jossa näkökulmana on riskien tunnistaminen ja omatoimisen varautumisen kehittäminen. Koulutuksen painopisteet ja aihealueet voidaan määritellä yhdessä. Koulutuksessa annetaan työvälineitä turvallisuusvastaaville, jotta he voivat jatkaa turvallisuuskoulutuksen jalkauttamista muulle henkilökunnalle.

Koulutukset järjestetään tilaajan osoittamissa tiloissa. Koulutus sisältää opetuksen, siihen kuuluvat valmistelut ja turvallisuusoppaat osallistujille. Osallistujamäärä on maksimissaan 30.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat tulitöiden suunnittelu, turvallisuusauditoinnit, avustaminen turvallisuuden hallintajärjestelmän kehittämisessä, turvallisuuskoulutusten suunnittelu yhdessä turvallisuusvastaavien kanssa sekä erilaiset neuvonta- ja konsultointipalvelut. Asiantuntijapalveluiden avulla pyritään turvaamaan yritysten häiriötön toiminta ja turvallisuustoiminnan jatkuvuus.

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä lisätietoja koulutuksesta!

Koulutuspäällikkö Camilla Volanen, camilla.volanen@sppl.fi, puh. 0440 773 2112

Kaipaatko helpompaa tapaa toteuttaa pelastus­suunnitelma?


Jos vastasit kyllä, niin suosittelemme tutustumaan internetissä laadittavaan Pelsu pelastussuunnitelmaan.

Pelsu on sähköinen palvelu, jossa asuin- ja liikekiinteistöt voivat luoda itsenäisesti tai Plan Brothersin ohjeistuksella kiinteistölleen lainsäädännön vaatimuksia vastaavan pelastussuunnitelman sekä päivittää sitä helposti. Pelastussuunnitelma on täysin internetissä laadittava ja ylläpidettävä.

Pelsu Pelastussuunnitelma on Plan Brothers Oy:n tuote. Palopäällystöliitto ja Plan Brothers Oy ovat sopineet yhteistyöstä palvelun jatkokehityksessä. Asuin- ja liikekiinteistöille tarjotaan koulutusta Pelsu pelastussuunnitelman jalkauttamiseksi, ja jatkossa kehitämme yhdessä uusia tuotteita palvelemaan yhä paremmin nykyisiä ja tulevia asiakkaita.


pelsu