Koulutustarjonta

Järjestämme monipuolista turvallisuusalan koulutusta yksin ja yhdessä eri organisaatioiden kanssa. Tutustu koulutusvalikoimaamme vasemmalla olevien palkkien kautta tai ota rohkeasti yhteyttä! 


 
 

Tulitöiden kurssinjohtajakoulutus 2 pv

7. - 8.2.2018 08:30-16.15

Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.1.2018
Perustiedot
Koulutuspaikka
Sokos Hotel Vantaa, Vantaa
Lisätietoja
mikko.poutala@sppl.fi
Jäsenhinta
1195.00 € (sis. alv 0%)
Perushinta
1195.00 € (sis. alv 0%)
Luokitus
Tulityö
Kuvaus

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) tulityötoimikunta on vahvistanut tulityökurssin tavoitteet ja ohjelman. Koulutuksen järjestää Suomen Palopäällystöliitto ja se on voimassa viisi (5) vuotta.

Kurssin tavoitteet
Kurssinjohtajakoulutus antaa oikeuden kouluttaa Tulitöiden turvallisuustutkintoa (Tulityökortti). 
Koulutus antaa kurssinjohtajalle koulutuksen ja harjoitusten lisäksi ajantasaisen yhdenmukaisen koulutusmateriaalin.

Kurssin järjestäjät
Suomen Palopäällystöliitto ja OK-opintokeskus

Oppilasvalinta

Kurssinjohtajan kelpoisuusvaatimukset ja tarkemmat hinnoitteluperusteet on esitetty Internet-sivuillamme kohdassa: Koulutus ja tapahtumat -> Kurssinjohtajakoulutukset -> Tulitöiden kurssinjohtajakoulutus. Kaikkien kursseille hakeutuvien tulee suorittaa hyväksytysti ennakkotehtävä, joka lähetetään ilmoittatuneille kurssin ilmoittautumisajan päätyttyä. Kurssille otetaan max. 30 osallistujaa, täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssilaisille lähetetään erillinen vahvistus. 

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova ja kurssi laskutetaan etukäteen. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 290,- osallistumismaksusta.

Koulutuksen hinta ei sisällä majoitusta, mutta olemme varanneet hotellilta majoituskiintiön tarjoushintaan. Majoitus koulutusta edeltävänä yönä

Standard 1hh 115 euroa/huone/yö
(Standard 2hh 130 euroa/huone/yö)

Huonehinta sisältää buffet-aamiaisen ja alv:n sekä S-card-edut ja -pisteet.

Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus ”BSPPL ry Tulityökurssinjohtajien täydennyskoulutus" ja majoituspäivämäärä varausta tehdessä. Tallenna kalenteritiedosto