Väkivalta- ja uhkatilanneseminaari 2018

23. - 24.8.2018

Perustiedot
Koulutuspaikka
Poliisiammattikorkeakoulu, Tampere
Lisätietoja
tomi.timonen@sppl.fi
Luokitus
Pelastustoiminta
Seminaarit
Opintopäivät
Pelastushenkilöstön koulutus
Kuvaus

Niin pelastustoimen ja ensihoidon kuin poliisinkin tehtävissä altistutaan väkivalta- ja uhka­tilanteille. Näitä tilanteita voidaan ennalta­eh­käis­tä ja niihin voidaan varautua. Tehokas ennaltaehkäisy ja varautuminen edellyttävät kuitenkin vi­ran­omaisten välistä yhteistyötä mm. tilannekuvan ylläpitämiseksi. Näitä aiheita käsitellään  Suomen Palopäällystöliiton yhdessä Poliisiammattikorkeakoulun ja Poliisihallituksen järjestämässä uhkatilanneseminaarissa.

Ensimmäinen, Poliisiammattikorkeakoululla järjestettävä päivä on kaikille osallistujille yhteinen ja toinen, Tampereen keskuspelastusasemalla pidettävä päivä keskittyy ensihoitoon ja pelastustoimintaan.

Kohderyhmä
Seminaari tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille turvallisuusviranomaisille (poliisi, pelastus, raja ja puolustusvoimat) ja ensihoidon henkilöstölle.

Kustannukset
Osallistumismaksu on Palopäällystöliiton jäsenille 295 euroa ja muille 330 euroa. Poliisihallinon osallistujien kustannuksista vastaa Poliisi.

Osallistumismaksu sisältää luennot sekä ohjelman mukaiset tarjoilut.

Osallistujilla on mahdollisuus varata ilmoittautumisen yhteydessä kauttamme majoitus Original Sokos Hotel Ilveksestä. Yhden hengen huone130€/huone ja kahden hengen huone 160€/ huone / vrk.

Hinnat sisältävät alv 0 %.


Tallenna kalenteritiedosto