Asumisen paloturvallisuus

9.8.2017

Perustiedot
Koulutuspaikka
Mikpoli-sali, Mikkeli
Perushinta
135.00 € (sis. alv 0%)
Luokitus
Seminaarit
Kuvaus

Asuinrakennusten tulipalot aiheuttavat vuosittain merkittäviä omaisuus- ja henkilövahinkoja huolimatta siitä, että rakentamista säädellään ja valvotaan myös paloturvallisuuden osalta. Oikealla suunnittelulla ja rakentamisvaiheessa tehdyillä ratkaisulla on merkittävä vaikutus turvallisen asuinympäristön luomisessa. Päivittäisessä toiminnassa paloturvallisuus on ennakointia ja pieniä tekoja, jotka kannattaa ottaa tavaksi.

Suomen Palopäällystöliitto järjestää Mikkelin Asuntomessujen yhteydessä yhteistyössä Etelä-Savon pelastuslaitoksen ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:n kanssa kaikille avoimen asumisen paloturvallisuutta käsittelevän seminaarin.

Kustannukset

Osallistumismaksu on 135 euroa/henkilö, sisältäen ohjelman mukaiset tarjoilut, kuljetuksen messualueelle ja takaisin sekä sisäänpääsyn Asuntomessuille.

Osallistujilla on mahdollisuus yhteiseen päivälliseen Mikkelin Klubilla hintaan 60 eur/henkilö. Ruokailu tulee varata ilmoittatumisen yhteydessä.

Majoittuminen

Osallistujille on varattu majoituskiintiö Original Sokos Hotel Vaakunaan 1hh 110 eur/vrk ja 2 hh 120 eur/vrk varaustunnuksella BSUO170908. Puh: 015 20201.


Tallenna kalenteritiedosto

Lähetä linkki
Poutapilvi web design - P4