Autourheilutapahtumien ensivasteryhmien koulutus

1.1.2015 - 30.6.2018

Perustiedot
Koulutuspaikka
Tilaajan osoittamissa tiloissa, Avoin
Lisätietoja
pasi.uurasmaa@sppl.fi
Luokitus
Pelastushenkilöstön koulutus
Kuvaus

Vaikka onnettomuuksia pyritään autourheilussa ehkäisemään, ei parhaallakaan ennakoinnilla voida eliminoida kaikkia riskejä. Onnettomuuden sattuessa auton radalta suistuminen voi johtaa pelastustoimenpiteisiin, jossa ensivasteyksiköltä vaaditaan erikoisosaamista uhrin pelastamiseksi.

AKK-Motorsport ry ja Suomen Palopäällystöliitto ovat sopineet yhteistyöstä AKK:n alaisuudessa järjestettävien autourheilutapahtumien ensivasteryhmien koulutuksessa. Koulutuksen tavoitteena on yhtenäistää ja kehittää autourheilutoimintaan, lähtökohtaisesti rallitapahtumiin osallistuvien ensivasteryhmien (palokuntien) osaamista ja kalustollisia vaatimuksia niin ralliautosta pelastamiseksi kuin yleisön auttamiseksi onnettomuus- tai muissa vaaratilanteissa.


Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu autourheilutapahtumissa toimiville ensivasteryhmien (palokuntien) jäsenille.


Koulutuksen toteutus

Koulutukset järjestetään erikseen sovittuina ajankohtina tilaajan osoittamissa tiloissa, joissa on tarvittava AV-tekniikka (videotykki ja tietokone, jossa PowerPoint).

Tilaaja järjestää paikalle turvavarusteisiin tutustumista varten yhden ralliauton, kypärän ja Hans-niskatuen sekä huolehtii päivän mahdollisista tarjoiluista.


Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Suomen Palopäällystöliiton nimeämät kouluttajat.


Kustannukset

Koulutustilaisuuden hinta on 1950 euroa/ tilaisuus sis. alv 0%, maksimissaan 30 osallistujaa. Ylimääräiset osallistujat 65 euroa/henkilö.

Kustannukset sisältävät koulutuksen, koulutettujen rekisteröinnin ja todistuksena toimivan kortin.


Lisätiedot ja koulutuksista sopiminen

Lisätietoja koulutuksesta antaa Palopäällystöliitossa koulutuspäällikkö Pasi Uurasmaa 040 560 2112 tai pasi.uurasmaa(a)sppl.fiTallenna kalenteritiedosto

Lähetä linkki
Poutapilvi web design - P4