Erityisryhmien asumisen paloturvallisuus

26.9.2017 10.00-13.15

Perustiedot
Koulutuspaikka
Messukeskus, Helsinki
Lisätietoja
tomi.timonen@sppl.fi
Luokitus
Onnettomuuksien ehkäisy
Seminaarit
Opintopäivät
Kuvaus

Tulipalo on aina vaarallinen, mutta erityisen vaarallinen se on ihmisille, jotka eivät syystä tai toisesta pysty toimimaan tai ymmärrä toimia tilanteen edellyttämällä ripeydellä. Usein erityisryhmiin kuuluvat ovatkin jonkinlaisen kotipalvelun tai tuetun asumisen piirissä.

Pelastuslaki velvoittaa esimerkiksi kotikäyntejä tekeviä henkilöitä kertomaan pelastusviranomaiselle rakennuksessa tai asunnossa olevista palonvaaroista sekä onnettomuusriskeistä. Havaituista vaaroista ja puutteista tulee yksiselitteisesti kertoa eteenpäin pelastusviranomaiselle mutta menettelytavat eivät vielä aina toimi vaan tärkeää tietoa jää välittymättä.

Suomen Palopäällystöliiton järjestämässä kaikille avoimessa, ilmaisessa koulutustilaisuudessa, FinnSec-messujen yhteydessä keskustellaan erityisryhmien paloturvallisuudesta asiantuntija alustusten johdattelemana.

Kohderyhmä

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Sisältö sopii erinomaisesti valvovien viranomaisten lisäksi kuntien ja kaupunkien sosiaali-, terveys ja vanhuspalveluissa työskenteleville sekä yksityisille palvelun tuottajille.

Aika ja paikka

Tiistai 26.9. kello 10.00-13.30 Messukeskus, kokoustamo tila 204, Ratamestarinkatu 13, Helsinki

Osallistuminen

Tilaisuus on maksuton mutta vaatii rekisteröitymisen messukävijäksi joko ennakkoon tai paikan päällä.

FinnSec 2017 - Katso ohjelma ja rekisteröidy


Tallenna kalenteritiedosto

Lähetä linkki
Poutapilvi web design - P4