Defusing-ohjaajakoulutus

4. - 5.10.2017

Perustiedot
Koulutuspaikka
Hotelli Korpilampi, Espoo
Lisätietoja
tomi.timonen@sppl.fi
Jäsenhinta
430.00 € (sis. alv 0%)
Perushinta
465.00 € (sis. alv 0%)
Luokitus
Opintopäivät
Työhyvinvointi
Kuvaus

Monet auttaja-ammateissa ja vapaaehtoistehtävissä toimivat pelastustoimen, poliisin, ensihoidon ja sosiaali- ja terveysalan henkilöstö altistuvat työtilanteissa psyykkiselle kuormitukselle. Defusing on menettelytapa, jolla käydään tuoreeltaan läpi henkisesti poikkeuksellisen rankka työkokemus. Defusingin ansiosta raskas kokemus ei kuormita psyykkisesti tai altista traumaperäiselle stressihäiriölle ja onkin siitä syystä laajasti käytössä kriisiorganisaatioissa mm. poliisissa ja pelastustoimessa.

Palopäällystöliiton Pelastusalan henkisen työsuojelun toimikunta on räätälöinyt kaikille avoimen defusing-ohjaajakoulutuksen, joka valmentaa organisaatioiden palvelukseen menettelytavan tuntevia henkilöitä. Koulutuksen käyneet voivat toimia Defusing istuntojen ohjaajina ja heillä on valmiudet arvioida osallistujien mahdollisen jatkoavun tarvetta.

Kouluttajat
Kouluttajina toimivat kokeneet defusing-ohjaajat Saku Sutelainen, palomies-ensihoitaja amk, työnohjaaja, defusing-ohjaaja ja Ilpo Lehtonen, työnohjaaja STOry. 

Ilmoittauminen
Koulutukseen otetaan 18 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kustannukset
Osallistumismaksu 465 euro/hlö ja Palopäällystöliiton jäseniltä 430 eur/hlö, sis. alv 0 %.

Osallistujilla on mahdollisuus majoittua Hotelli Korpilammessa 1 hh 90 eur/hlö/vrk ja 2 hh 60 eur/hlö/vrk. Majoitus tulee varata ilmoittaumisen yhteydessä.

Osallistujille lähetämme erillisen osallistumisvahvistuksen ilmoittautumisajan päätyttyä.
Tallenna kalenteritiedosto

Lähetä linkki
Poutapilvi web design - P4