Sosiaali- ja terveysalan turvakortin kurssinjohtajien täydennyskoulutus

17.10.2017 8.45-16.30

Perustiedot
Koulutuspaikka
Sokos Hotel Vantaa, Vantaa
Lisätietoja
Annastiina Karttunen@sppl.fi
Jäsenhinta
610.00 € (sis. alv 0%)
Perushinta
610.00 € (sis. alv 0%)
Luokitus
Turvakortti
Soster
Kuvaus

Suomen Palopäällystöliiton (SPPL) sosiaali- ja terveysalan turvallisuustoimikunta on vahvistanut kurssin tavoitteet ja ohjelman. Täydennyskoulutus on tarkoitettu kurssinjohtajille, joilla on voimassa oleva sopimus kurssien järjestämisestä SPEKin kanssa, ja jotka ovat toteuttaneet viimeisen viiden vuoden aikana vähintään kolme (3) sosiaali- ja terveysalan turvakorttikurssia. Koulutus päivittää oikeuden kouluttaa Sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutusta. 

Kurssin tavoitteet
Kurssinjohtajakoulutus antaa oikeuden kouluttaa valtakunnallista sosiaali- ja terveysalan turvallisuuskoulutusta (turvakorttikoulutus). Koulutus antaa kurssinjohtajalle koulutuksen lisäksi ajantasaisen yhdenmukaisen koulutusmateriaalin.

Kurssin järjestäjät
Suomen Palopäällystöliitto ja OK-opintokeskus

Oppilasvalinta
Kurssinjohtajan kelpoisuusvaatimukset on esitetty internet-sivuillamme kohdassa: Koulutus ja tapahtumat -> Kurssinjohtajakoulutukset -> Sosiaali- ja terveydenhuollon turvakortin kurssinjohtajakoulutus. Kaikkien kursseille hakeutuvien tulee suorittaa hyväksytysti ennakkotehtävä, joka lähetetään ilmoittautuneille kurssin ilmoittautumisajan päätyttyä. Kurssilaisille lähetetään erillinen vahvistus.
Tallenna kalenteritiedosto

Lähetä linkki
Poutapilvi web design - P4