Sosiaali- ja terveysalan turvakortin kurssinjohtajakoulutus

17. - 18.10.2017 8.45-16.00

Perustiedot
Koulutuspaikka
Sokos Hotel Vantaa, Vantaa
Lisätietoja
Annastiina Karttunen@sppl.fi
Jäsenhinta
948.00 € (ei sis. alv)
Perushinta
948.00 € (ei sis. alv)
Luokitus
Turvakortti
Soster
Kuvaus

Koulutus antaa oikeuden kouluttaa valtakunnallista sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutusta: www.spek.fi/Suomeksi/Koulutus/Sosiaali--ja-terveysala

Kurssinjohtajakoulutus on sosiaali- ja terveysalan turvallisuustoimikunnan hyväksymä koulutus, jonka tarkoituksena on yhtenäistää sosiaali- ja terveys- alalla annettavaa turvallisuuskoulutusta. Koulutus antaa kurssinjohtajalle koulutuksen ja harjoitusten lisäksi ajantasaisen sekä yhdenmukaisen opetus- materiaalin. Kurssinjohtajakoulutuksella varmistetaan, että kurssinjohtajalla on riittävät tiedot sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä koulutuksen tavoitteellisesta ja turvallisesta toteutuksesta sekä teoriaopetuksen sisällöistä.


Kelpoisuusvaatimukset

Sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutuksen kurssinjohtajaksi voivat hakeutua henkilöt, joilla on vankka sosiaali- ja terveydenhuollon tai turvallisuusalan tausta, kokemusta opettamisesta ja perehtyneisyyttä toimialan turvallisuus-asioihin.  

Kurssinjohtajakoulutukseen hakeutuvilta henkilöiltä edellytetään:

·         Voimassa olevaa sosiaali- ja terveysalan turvakorttia

·         Hyviä koulutustaitoja ja hallinnollista osaamista

·         Moitteetonta historiaa kouluttajatehtävissä

·         Hyvää suomen- tai ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa

·         Riittäviä tietoteknisiä taitoja

Oppilasvalinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille, ja hyväksytyille lähetetään vahvistus hakuajan päätyttyä.

Kurssin järjestäjät
Koulutuksen järjestää Suomen Palopäällystöliitto ja se on voimassa viisi (5) vuotta.

Isäntäorganisaatio ja rekisteröityminen kurssin jälkeen

Turvakorttikoulutusta voi järjestää vain SPEKin rekisteriin kirjattu yritys, yhteisö tai laitos ns. isantäorganisaatio, jolla on palveluksessaan kurssinjohtaja- koulutuksen suorittanut henkilö. Isäntäorganisaatiolla tulee olla riittävä toiminnan vastuuvakuutus. Koulutuksen järjestämisestä laaditaan kurssinjohtajan ja SPEKin välinen sopimus. Kurssinjohtajalla voi olla useita isäntäorganisaatioita.

Kurssinjohtaja tekee SPEKin kanssa sopimuksen kurssinjohtajapalveluista. SPEK veloittaa yksipäiväisen täydennyskoulutuksen suorittaneilta kurssinjohtajilta sopimuskauden palveluista rekisteröintimaksuna 50 euroa + alv 24 %. Kaksipäiväisen kurssinjohtajakoulutuksen suorittaneiden rekisteröintimaksu sopimuskauden palveluista on 100 euroa + alv 24 %.
Tallenna kalenteritiedosto

Lähetä linkki
Poutapilvi web design - P4