Palontutkinnan opintopäivät

28. - 29.11.2017

Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.10.2017
Perustiedot
Koulutuspaikka
Original Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylä
Lisätietoja
tomi.timonen@sppl.fi
Jäsenhinta
245.00 € (sis. alv 0%)
Perushinta
280.00 € (sis. alv 0%)
Luokitus
Opintopäivät
Kuvaus

Suomen Palopäällystöliitto järjestää yhdessä pelastuslaitosten Palontutkinta 2020 -työryhmän kanssa palontutkinnan opintopäivät Jyväskylässä. Tilaisuus on tarkoitettu palontutkintaa tekevien ja aiheesta kiinnostuneiden kohtaamispaikaksi, jossa käsitellään palontutkinnan ajankohtaisia aiheita ja keskeisiä kysymyksiä. Tilaisuus sopii viranomaisten lisäksi erinomaisesti myös vakuutusyhtiöiden tutkijoille ja muille tutkinnoissa mukana oleville asiantuntijoille.

Osallistumismaksu

Opintopäivien osallistumismaksu sisältäen alustukset ja ohjelman mukaiset tarjoilut on liiton jäseniltä 245 euroa ja muilta 280 euroa. Hinnat sis. ALV 0.

Majoitus

Osallistujilla on mahdollisuus majoittua Alexandrassa kahden hengen huoneessa hintaan 75,00 euroa/hlö/vrk ja yhden hengen huoneessa 130,00 euroa/hlö/vrk. Majoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuneille lähetämme erillisen osallistumisvahvistuksen. Alle 14 vrk ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista veloitamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jätetyistä paikoista veloitamme tilaisuuden hinnan kokonaisuudessaan.


Tallenna kalenteritiedosto

Lähetä linkki
Poutapilvi web design - P4