Onnettomuuksien ehkäisyn opintopäivät

8. - 9.11.2017

Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.10.2017
Perustiedot
Koulutuspaikka
Sokos Hotel Vantaa, Vantaa
Lisätietoja
henriikka.majoniemi@sppl.fi
Luokitus
Onnettomuuksien ehkäisy
Seminaarit
Opintopäivät
Kuvaus

Toimintaympäristön muutokset ja julkisen sektorin palvelurakenneuudistus edellyttävät valvontaviranomaisilta, myös pelastustoimelta uusia toimintatapoja, palveluiden yhdenmukaistamista ja toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Muuttuvassa toimintaympäristössä myös henkilöstön työhyvinvointiin tulee kiinnittää aiempaa enemmän huomiota.

Miten tutkimustietoa tulisi hyödyntää riskienhallintatehtävien suunnittelussa ja toteuttamisessa? Onko työhyvinvointi- ja turvallisuus riittävästi huomioitu kaikessa pelastuslaitoksen toiminnassa? Onko toimintamme vaikuttavaa ja laadukasta ja vuorovaikutteista?

Yhteistyössä on voimaa – tule paikalle Palopäällystöliiton perinteisille Onnettomuuksien ehkäisyn opintopäiville keskustelemaan mm. edellämainituista aiheista ja verkostoitumaan kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa!

Päivien yhteydessä järjestettävä Suomen Palopäällystöliiton riekienhallinta-jaoston jaostokokous on oiva tilaisuus tutustua jäseniin ja vaikuttaa liiton toimintaan.

Kohderyhmä

Riskienhallinnan ja onnettomuuksien ehkäisyn parissa työskentelevän pelastustoimen henkilöstön lisäksi sisältö palvelee erinomaisesti myös yrityksissä ja laitoksissa turvallisuustyötä tekeviä asiantuntijoita, pelastustoimen operatiivista henkilöstöä sekä rakennusvalvonnassa ja rakennussuunnittelussa toimivia.

Osallistumismaksu

Opintopäivien osallistumismaksut sisältäen alustukset ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

8.-9.11. liiton jäseniltä 265 euroa, muilta 300 euroa/hlö
8.11. liiton jäseniltä 185 euroa, muilta 220 euroa/henkilö
9.11. liiton jäseniltä 110 euroa, muilta 145 euroa

Hinnat sis. alv 0 %.

Majoittuminen

Osallistujilla on mahdollisuus majoittua Original Sokos Hotel Vantaassa kahden hengen huoneessa hintaan 78 euroa/hlö/vrk ja yhden hengen huoneessa 129 euroa/hlö/vrk.

Majoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaumista jatkettu 25.10.2017 saakka. Ilmoittautuneille lähetämme erillisen osallistumisvahvistuksen.

Alle 14 vrk ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista veloitamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jätetyistä paikoista veloitamme tilaisuuden hinnan kokonaisuudessaan.

Lisätiedot

Koulustusjohtaja Tomi Timonen  044 7334112 ja koulutuskoordinaattori Henriikka Majoniemi 0440 343 112 tai etunimi.sukunimi@sppl.fiTallenna kalenteritiedosto

Lähetä linkki
Poutapilvi web design - P4