Turvallisuuskoulutusta yrityksille

Suomen Palopäällystöliitto tarjoaa yrityksille asiantuntijapalveluita, koulutusta ja julkaisuja. Palveluita kehitettäessä on hyödynnetty liiton kokonaisvaltaista osaamista turvallisuusalalta. Palopäällystöliittoon kuuluu yli 2 000 pelastus- ja turvallisuusalan asiantuntijaa, palopäällystöön kuuluvaa ja muuta turvallisuusalan johtavassa asemassa olevaa henkilöä.

Palopäällystöliitto tarjoaa räätälöityjä koulutuksia yrityksille, joissa huomioidaan yritysten tarpeet ja koulutuksen sisältö sekä kesto voidaan määritellä yhdessä tilaajan kanssa. Esimerkkinä yrityksille tarjottavista koulutuksista on mm. turvallisuusvastaavien koulutus. 

Turvallisuusvastaavien koulutus

Päivän mittainen turvallisuusvastaavien koulutus voidaan tilata omaan organisaatioon, jolloin koulutus ja materiaali muokataan vastaamaan tilaajan turvallisuusohjeistusta. Kyseessä on omavalvontaan perehdyttävä koulutus, jossa näkökulmana on riskien tunnistaminen ja omatoimisen varautumisen kehittäminen. Koulutuksen painopisteet ja aihealueet voidaan määritellä yhdessä. Koulutuksessa annetaan työvälineitä turvallisuusvastaaville, jotta he voivat jatkaa turvallisuuskoulutusten ja -harjoitusten  pitämistä muulle henkilökunnalle.

Koulutukset järjestetään tilaajan osoittamissa tiloissa. Koulutus sisältää opetuksen, siihen kuuluvat valmistelut ja turvallisuusoppaan osallistujille. Osallistujamäärä maksimissaan 30.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat tulitöiden suunnittelu, turvallisuusauditoinnit, avustaminen turvallisuuden hallintajärjestelmän kehittämisessä, turvallisuuskoulutusten suunnittelu yhdessä turvallisuusvastaavien kanssa sekä erilaiset neuvonta- ja konsultointipalvelut. Asiantuntijapalveluiden avulla pyritään turvaamaan yritysten häiriötön toiminta ja turvallisuustoiminnan jatkuvuus.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt
Koulutuspäällikkö Petri Lindh, petri.lindh@sppl.fi tai 040 520 6195 sekä koulutuspäällikkö Camilla Volanen, camilla.volanen@sppl.fi tai 0440 340 112. 


Kiinnostuitko yritysturvallisuuspalveluista? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous! 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Poutapilvi web design - P4