Paloturvallisuutta taidolla -verkkokoulutus

Paloturvallisuutta taidolla -verkkokoulutus on Suomen Palopäällystöliiton suunnittelema paloturvallisuuden verkkokoulutus sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille. Ohjelmistopalveluja tarjoava Qreform Oy on ollut mukana kehittämässä koulutusta, ja se on rakennettu heidän koulutusalustalleen. Verkkokoulutus julkaistiin vuonna 2015.

Verkkokoulutus tarjoaa perustiedot ja käytännön toimintatapoja paloturvallisuuden edistämiseen omalla työpaikalla. Lisäksi opitaan oikea toiminta tulipalotilanteessa. Koulutus koostuu kolmesta kurssista, jotka käsittelevät tärkeimpiä näkökulmia paloturvallisuudesta. Kukin kurssi kestää noin 10 minuuttia. Kurssit sisältävät runsaasti käytännön esimerkkejä, joiden kautta oppija voi helposti yhdistää käsitellyt asiat omaan työhönsä.

Koulutuksen suorittamiseksi tarvitsee vain internetyhteyden  ja käyttöoikeudet koulutukseen. Jos käytössä on valmiiksi Potilasturvaportti- tai Laatuportti-verkkopalvelu, voi koulutuksen suorittaa näissä palveluissa omilla tunnuksilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta? Pyydä tarjous info@qreform.fi.

Palopäällystöliitossa lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Camilla Volanen, camilla.volanen@sppl.fi tai 0440 340 112. 

Katso esite: Paloturvallisuutta taidolla -esite (pdf) (548.2 KB)


Poutapilvi web design - P4