Jäsenyys tuo ulottuvillesi useita etuja ja huomattavia alennuksia

Palopäällystöliiton jäsenetuja ovat muun muassa: 

 • Palopäällystö-lehti neljä kertaa vuodessa sähköisenä tai paperisena
 • Palopäällystöliiton ja yhteistyötahojen koulutustapahtumat jäsenhintaisina
 • Asiantuntijaverkostoon kuuluminen
 • Neuvonta ja avunanto pelastus- ja turvallisuusalan kysymyksissä
 • Mahdollisuus vaikuttaa pelastus- ja turvallisuusalan kehittymiseen

Lisäksi alla on lueteltu yhteistyökumppaniemme tarjoamat jäsenedut jäsenillemme. 


Tuntuvia vakuutusetuja Ifistä

Henki- ja tapaturmavakuutus Suomen Palopäällystöliiton jäsenille jopa -50 % - nyt vaivattomasti netistä. Primus -henki- ja tapaturmavakuutuksen hankkiminen on jäsenillemme nyt entistäkin vaivattomampaa. Edullisen ja joustavan vakuutuksen voit ostaa koko perheelle netistä www.henkivakuutuskuntoon.fi.  

Primus

 • On liiton neuvottelema henki- ja tapaturmavakuutus
 • Vakuuttaa sinut ja perheesi erittäin edulliseen jäsenhintaan
 • Antaa juuri sinulle sopivan vakuutusturvan
 • On nyt entistä helpompi hankkia netistä itsepalveluna
 • Tutustu tarkemmin www.henkivakuutuskuntoon.fi

 • Jäseneduistasi ja Ifin vakuutuspalveluista saat lisätietoja Ifin asiakaspalvelusta 010 19 19 19 (arkisin 8–20), netistä www.if.fi tai lähimmästä konttorista. Ifin voimassa olevat vakuutusedut näet osoitteesta www.if.fi/sppl

  Viking Line

  Viking Lineltä erikoishinnoitellut risteilyt jäsenten vapaa-ajan matkoille. Varaukset www.vikingline.fi, Viking Linen myyntipalvelusta puh. 0600 41577 (1,64 €/puh + pvm/mpm) tai omasta matkatoimistosta.

  HUOM! Risteilykohtainen tuotetunnus mainittava varauksen yhteydessä, tunnukset ohessa:

  • Helsinki - Tukholma - Helsinki/Turku - Tukholma - Turku FKKRY
  • Helsinki - Tallinna - Helsinki piknik-risteily FKKRYP
  • Helsinki - Tallinna - Helsinki miniristeily FKKRYM
  • Päivä/ilta Tallinnassa -matka FKKRYH
  • AUTOPAKETTI: Helsinki - Tukholma ja Turku - Tukholma/Turku - Ahvenanmaa FKAUTO.

  Varaudu esittämään jäsenkorttisi lippuja lunastaessasi sekä laivatermimaalissa.

  Yhtyneiden Kuvalehtien lehdistä 20 % alennus!

  Lehtiin voi tutustua osoitteessa www.kuvalehdet.fi/tilaajapalvelu. Tee tilauksesi tilaajapalveluun (09) 156 665. Kerro, että olet Palopäällystöliiton jäsen. Tilaajapalvelu palvelee ma-to 8-17, pe 8-16.

  Erikoisalennukseen oikeuttavat uudet laskuttamattomat kotimaan tilaukset. Voimassa olevaa tilausta ei voi vaihtaa alennustilaukseen eikä alennustilausta voi käyttää voimassaolevan tilauksen jatkoksi. Erikoisalennus 20 % lasketaan 12 kuukauden tilausten normaalihinnoista. Erikoishintaiset tilaukset laskutetaan yhdessä erässä ja ne eivät sisällä tilaajaetuja.

  Tilaukset jatkuvat automaattisesti erikoishinnalla 12 kuukauden laskutusjaksoissa niin kauan kuin haluat voimassa olevan hinnaston mukaan. Alennusetu on voimassa niin kauan kuin olet Palopäällystöliiton jäsen tai sopimus on voimassa. Sopimus tarkistetaan vuosittain.

  Ylläs-Ski

  Jos sinulla on pelastusalan koulutus, valmius ensivastetoimintaan, osaat käyttää GPS:ää ja olet valmis uhraamaan osan loma-ajastasi palokunnan varallaoloon, olet tervetullut viettämään edullisesti lomaa lappiin Ylläkselle (Äkäslompoloon). Lomallasi kirjaudut Äkäslompolon VPK:n riveihin. Tarjoamme sinulle ilmaisen majoituksen paloasemalla tavanomaisine mukavuuksineen sekä vapaalla suksihuoltotilat, hissilipun ja mahdollisuuden moottorikelkan käyttöön. Ilmoittautumiset ja varauksen Osmo Lahdenperä puh. 040 572 4354.

  Iso-Ylläs tarjoaa liiton jäsenille Iso-Ylläksen vuokraamosta etuna välinevuokrahinnan porrasta alempana, eli esim. kolmen päivän vuokra kahden päivän hinnalla jne. Alennukseen oikeutetulla tulee olla Palopäällystöliiton jäsenkortti.

  Sokos Hotels

  Sokos Hotellit ja Radisson Blu -hotellit tarjoavat liiton jäsenille majoitusetuja. Tutustu hotelliketjujen tarjoamiin monipuolisiin vaihtoehtoihin. 

  Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia ja kylpylähotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Kaikki ketjun hotellit sijaitsevat aivan kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia kokous- ja ravintolapalveluita, kätevästi saman katon alla.  www.sokoshotel.fi. Radisson Blu Hotels & Resorts on kansainvälinen ja tasokas hotelliketju, joka tarjoaa asiakkailleen vain parasta. Radisson Blu -hotellit takaavat täyden asiakastyytyväisyyden sekä laadukkaan palvelun. Suomessa on seitsemän Radisson Blu -hotellia; Espoossa, Helsingissä kolme, Oulussa, Turussa ja Vaasassa.  www.radissonblu.fi  

  Jäsenedut löytyvät linkistä:

  https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/liiton-jäsenedut

  Holiday Club

  Holiday Club  tarjoaa liiton jäsenille vähintään 15 % alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisia lisäetuja.

  Kohteet:

  • Holiday Club Saimaa hotelli, villas ja loma-asunnot
  • Holiday Club Tampereen kylpylä, hotelli ja loma-asunnot
  • Holiday Club Katinkulta, hotelli, villas ja loma-asunnot
  • Holiday Club Kuusamon Tropiikki, hotelli, villas ja loma-asunnot
  • Holiday Club Salla, hotelli ja loma-asunnot
  • Holiday Club Saariselkä, hotelli ja loma-asunnot
  • Holiday Club Ylläs Saaga, hotelli ja chalets

  Loma-asuntokohteet:

  Airisto, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Levi, Ellivuori

  Hotellivaraukset voi tehdä Holiday Club Online -varausjärjestelmän kautta kampanjakoodilla: Palopäällystö 15. Loma-asuntovaraukset tehdään soittamalla Holiday Clubin asiakaspalvelunumeroon puh. 030 68 600, ma-pe 8-18, la 10-15, varauskoodi: Palopäällystö 15.

  Lisätietoa www.holidayclub.fi.

  Inspecta Koulutus Oy

  Inspecta on johtava tarkastus-, testaus- ja sertifiointipalveluiden tuottaja Pohjoismaissa. Inspecta Koulutus Oy tarjoaa Palopäällystöliiton jäsenille kaikista koulutustilaisuuksistaan 10 % alennuksen, jäsenyys tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätiedot koulutuspalveluista www.inspecta.fi/koulutus

  St1-Edut

  St1-Visa kattavalla etuohjelmalla. Kortti on tehty yhteistyössä Ikano Rahoitus Oy:n kanssa. Uudella St1-Visalla voit kerryttää etua kaikissa ostopaikoissa, joissa Visa hyväksytään maksuvälineenä, kertyneen edun voit käyttää hyväksesi kuukauden viiveellä St1:n ostoksiin. 

  Avaintietoja St1-Visasta:

 • Yli 24 miljoonaa ostospaikkaa maailmanlaajuisesti 
 • Ei vuosi- eikä avausmaksua 
 • Tilinhoitomaksu 2,5 €/kk ja 3,5 €/kk kun laskuun sisältyy korollista luottoa. Tilinhoitomaksua ei veloiteta, jos laskulla ei ole tapahtumia tai korollista luottoa. 
 • Mahdollisuus nostaa käteistä Visa-automaateista 
 • Mahdollisuus ostoksiin Internetissä 
 • Keskimäärin 40 päivää korotonta maksuaikaa 
 • Luottoraja 500-10 000 € (luottoraja ei vaikuta kk-maksuun) 
 • Vähimmäislyhennys 4 % velkasaldosta 
 • Korko 3 kk euribor + 12 % 
 • Todellinen vuosikorko 2000 euron keskimääräiselle luotolle on 17,8 %. (1.6.2007) 
 • Ainutlaatuinen etuohjelma vaihtuvine Superpartner-etuineen.


 • Edun kertyminen:

  Ostopaikka

  Edun määrä loppusummasta

  Kaikki ostokset St1

  1,0 %

  St1-sähkösopimus

  1,0 %

  St1-lämpöpalvelun lämmitysöljy

  10 €/tilaus

  Kaikki muut ostokset missä tahansa

  0,5 %

  Superpartner-edut

  Katso www.st1.fi


  Hakeaksesi St1-Visaa täytä hakemus osoitteessa www.st1.fi ja lähetä se ohjeiden mukaisesti (postimaksu on valmiiksi maksettu).   

  St1-käteisalennuskortti
  St1-käteisalennuskortti on jokaisen tielläliikkujan vakiovaruste, jolla tankkaat aina edullisesti. Käteisalennuskortti oikeuttaa päivittäin muuttuvaan alennukseen tolppahinnoista. Alennus vaihtelee asemittain ja on 0,5snt/l-2,5snt/l, aina kuitenkin vähintään 0,5snt/l. Kortti syötetään automaattiin ennen maksuvälinettä tai esitetään kassalla ennen maksua, luottokorttimaksuista alennusta ei saa.

  St1-yrityskortit
  St1:ltä saa myös yrityskortit ilman vuosi- ja tilinhoitomaksuja kevyeen ja raskaampaan käyttöön

  Lisätietoa korteista saa St1 Asiakaspalvelusta puh: 0800-13770 tai kortit@st1.fi. Katso myös internetistä osoitteesta www.st1.fi

  Tallinki Silja Line

  Tallink Silja ja Club One tarjoaa Suomen Palopäällystöliiton jäsenille mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi veloituksetta, mikäli et vielä ole jäsen. Pääset liittymään suoraan ohjelman keskimmäiselle, Silver-tasolle. 
  Silver-tason etuihin kuuluu mm. 20 % perusalennus sekä 35 % ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteistamme. Tutustu etuihin tarkemmin Club One -sivustolla osoitteessa www.clubone.fi

  Surffaa siis osoitteeseen www.clubone.fi/erikoisliittyminen ja avaa ovet iloiselle Itämerelle! Kirjautumiseen tarvitset yhdistyksesi jäsennumeron: 10735.

  Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen asiakasnumerosi pysyy voimassa. Ilmoitathan asiakasnumerosi ja maininnan SPPL jäsenyydestäsi osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com. Etu on kertaluonteinen. 

  Hintatiedot ja varaukset: 
  Silja-tuotteet puh. 0600 174 552, Tallink-tuotteet puh. 0600 15 700. (1,64 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm). Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

  ETU PALOKUNNILLE 

  Tallink Silja tarjoaa palokunnille Tallinkin ja Silja Linen normaalihintaisista risteily- ja reittimatkoista 10 % alennuksen koskien henkilö- ja hyttipaikkoja, autopaikkoja sekä laivojen kokoustilavuokria. Hotellipakettien osalta alennus koskee Tallink Hotels -ketjuun kuuluvia hotelleja. Tallink Hotels -ketjuun kuuluvat Tallink City Hotel, Tallink Spa & Conference Hotel, Pirita Top Spa Hotel, Tallink Express Hotel ja Tallink Hotel Riga. 

  Matkavarausta tehdessä täytyy alennuksen saadakseen ilmoittaa asiakasnumero 65585.


  Kylpylä Kivitippu

  Kylpylä Kivitippu tarjoaa seuraavat alennukset:

  • 10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista lomapaketeista ja majoituksesta
  • Jäsenetukomeetta 2vrk, 99€/hlö/2hh
   - majoitus 2hh, 2vrk
   - 2 x aamiainen
   - vapaa kylpylän ja kuntosalin käyttö
   - vapaa sisäänpääsy ravintolatansseihin
  • Perheille (2 aikuista, 1-2 lasta) laadukas Superior-huone päärakennuksen perhehuoneen hinnalla 130€/vrk (norm. 150 €)

  Mainitse jäsenyydestä varausta tehdessäsi ja näytä jäsenkortti hotellivastaanotossa. Edut eivät koske Chalets-huoneistoja ja vain yksi etu/varaus. Tarjous voimassa 30.12.2013 saakka (ei jouluna). 

  Varaa lomasi numerosta 06-5615566

  Herrainpukimo

  Klassisen miesten vaatetuksen ja elämäntyylin liike Herrainpukimo haluaa tarjota Palopäällystöliiton jäsenille 20% alennuksen kaikista asusteista sekä partahöylistä, sudeista ja ajopaketeista. Koodi on SPPL ja edun saa käyttöön kirjoittamalla koodin ostoskorin alennuskoodikenttään.

  Alennukset ovat voimassa myös kivijalkamyymälässämme osoitteessa Kauppiaskatu 3, 20100 Turku

  http://herrainpukimo.fi/

  Tahkocom

  Palopäällystöliiton jäsenillä on mahdollisuus vuokrata kolmea Tahkovuorella sijaitsevaa mökkiä erikoishintaan. Jäsenetu on sesonkikauden ulkopuolella 20 % kyseisen ajankohdan normaalihintaisesta mökkivuokrasta. Mökkejä on kolme ja käytännön vuokraustoiminta hoituu Keskusvuokraamo TAHKOcom Oy:n kautta www.tahko.com/fi/kauppa/tahkocom/.

  Linkit mökkeihin sekä varaustilanteeseen löytyvät:

  https://www.tahko.com/fi/kauppa/lomaasunto/O04060+TAMMISALON+SLALOM/

  https://www.tahko.com/fi/kauppa/lomaasunto/M02462+TAMMISALON+SKI/

  https://www.tahko.com/fi/kauppa/lomaasunto/M02070+TAMMISALON+GOLF/

  Lisätiedot: Jyri Suorsa, Tammisalon VPK,  050 5184796, jyri.suorsa@tammisalonvpk.fi