Etusivu Tietoa meistä Jäsenyys Omat tietosi

Omien jäsentietojen tarkastelu ja muutos

businessman-with-magnifying-glass_1133-347

Tietojasi pääset tarkastelemaan ja muuttamaan jäsenrekisterin kautta. Ilmoitathan mikäli työpaikkasi, tittelisi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostisi tai tutkintosi muuttuvat. Näin varmistat, että saat ajankohtaista tietoa liiton toiminnasta ja tapahtumista myös jatkossa. 

Palveluun kirjautuaksesi tarvitset jäsennumerosi, joka löytyy jäsenkortista. Ongelmatilanteissa apunasi on jäsensihteerimme Pirita Ranck  (puh. 0440 344 112 tai e-mail pirita.ranck@sppl.fi ).Markkinointikielto

admittance-entry-prohibited-forbidden-not-allowed


Markkinointikielto perustuu henkilötietolakiin ja koskee vain yksityishenkilöitä. Markkinointikielto ei koske tietojen luovutusta viranomaisille viranomaiskäyttöä varten.Kielto:

Kiellän Suomen Palopäällystöliiton jäsenrekisterissä olevien tietojeni luovuttamisen suoramainontaan, puhelinmyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin, osoitepalveluun sekä markkina- ja mielipidetutkimukseen (henkilötietolaki 523/99 30 §).

Peruutus:

Peruutan aiemmin tekemäni kiellon, joka koskee Suomen Palopäällystöliiton jäsenrekisterissä olevien tietojeni luovuttamista suoramainontaan, puhelinmyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin, osoitepalveluun sekä markkina- ja mielipidetutkimukseen.Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.